Webbinarium: Coronakrisen – åtgärdspaketen för företag i Tyskland

Tysklands förbundsregering har släppt ett omfattande stödpaket för företag i kampen mot coronakrisen. Sammanlagt 1,2 biljoner euro har mobiliserats, en gigantisk summa som motsvarar en tredjedel av Tysklands BNP.  Hur ser stödet ut? Och vilken hjälp kan ditt bolag i Tyskland ta del av?

Tysk-Svenska Handelskammaren bjuder in till ett webbinarium tillsammans med vår tyska partner, revisions- och skatterådgivningsbyrån Dr. Klein, Dr. Mönstermann + Partner GmbH, för att berätta om de olika stödpaketen till företag. Du kommer få veta mer om skatterättsliga, arbetsrättsliga liksom akuta åtgärder i form av kontantbidrag och KfW-bankens program. Du har även möjlighet att ställa egna frågor via chat.

För vem
Detta webbinarium riktar sig till svenska bolag med verksamhet i Tyskland. Inledningen hålls på svenska men presentationerna hålls på engelska.

Medverkar gör: Ninni Löwgren Tischer, affärsområdeschef Market Entry & Business Development på Tysk-Svenska Handelskammaren, och Dr. Alexandra Scholz, skatterådgivare och expert på internationell skatterätt, samt Monika Kubela, advokat, vid Dr. Klein, Dr. Mönstermann + Partner GmbH.

Övrigt
Webbinariet är kostnadsfritt.

Tysk-Svenska Handelskammaren har drygt sextio anställda som finns till för att hjälpa dig som företag på den tyska och svenska marknaden. Är du nyfiken på vad ett medlemskap hos oss innebär kan du läsa mer här.

Kontakt

Sophia Loader

Eventansvarig

Telefon

+46-8-665 18 62

Kontakt

Ninni Löwgren Tischer

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 12

14:00
arrow_forward
15:00
23 apr
2020
Webbinarium
Online