Hitta medlemsföretag

Medlem och Nätverk

Tysk-Svenska Handelskammarens mål är att vara en kompetent och aktiv partner för företag som vill utveckla sina affärer. Vi fungerar som en länk mellan näringslivet och tyska respektive svenska politiker och myndigheter. Med omkring 1150 medlemsföretag – allt från enmansföretag till multinationella börsbolag – och närmare 60 medarbetare är vi Sveriges största utlandshandelskammare. Vi växer kontinuerligt och satsar på att bli ännu fler. Välkommen till vårt nätverk!
 

Bygg nätverk

Genom våra evenemang och sociala tillställningar har du som medlem möjlighet att ta del av vårt unika nätverk av beslutsfattare och näringslivsrepresentanter inom den tysk-svenska sfären. På våra populära frukostmöten, seminarier och andra evenemang har du möjlighet att lära dig mer om trender, affärsmöjligheter och andra frågor som ska intressera och inspirera våra medlemmar.

Tysk-Svenska Handelskammaren tillhör det globala nätverket av tyska utlandshandelskamrar (AHK). Dessutom har vi ett nära samarbete med de 80 regionala handelskamrarna i Tyskland (IHK) och tillsammans har vi mer än 3 miljoner medlemmar.
 

Använd vår kompetens

Med mer än 65 års erfarenhet i ryggen är vi experter på affärer mellan Tyskland och Sverige. Våra medarbetare står alltid till förfogande för frågor och andra ärenden. Våra kompetensområden är etablering, marknadsföring, juridik, skatt, redovisning, löner och producent- och återvinningsansvar. På de flesta av våra tjänster erbjuder vi medlemspriser – kontakta oss för offert! Dessutom har du möjlighet att få hjälp att uppmärksamma politiker och myndigheter, i båda länderna, på frågor som ligger i ditt och andra medlemmars intresse.
 

Håll dig up-to-date om det tysk-svenska näringslivet

Som medlem får du regelbundet vårt elektroniska nyhetsbrev med nyheter från det tysk-svenska näringslivet samt vårt årsmagasin med goda exempel från andra företag. Aktuella teman, till exempel förändrade lagar och regler som berör företag med tysk-svenska affärsförbindelser, och trender förmedlas ofta även i seminarieform.
 

Marknadsför ditt företag

Medlemmar kan på vårt medlemstorg presentera sitt företag med beskrivning, logga och kontaktuppgifter för intresserade. Vår webbsida har omkring 13 000 besök varje månad och är ett effektivt sätt att synas, ofta med bra placering i Googles sökresultat.
 

Ta del av fina förmåner

En del av våra medlemsföretag erbjuder andra i nätverket att ta del av sina tjänster till förmånliga priser och förutsättningar. Detta är möjligt för alla medlemmar att göra och ett tillfälle för ytterligare marknadsföring och att hitta nya affärskontakter.
 

Sök kostnadsfritt efter ny personal

Som medlem annonserar du helt kostnadsfritt efter ny personal på vår sida Lediga tjänster i nätverket. Sidan är en av våra mest besökta. Tack vare vår tysk-svenska profil och stora medlemsbas är chanserna stora att hitta just den kompetens du behöver till din svenska eller tyska verksamhet.
 

Hitta praktikanter

I vår praktikbank får våra medlemsföretag söka fritt bland praktikansökningar av studenter från Tyskland och Sverige och kontakta passande kandidater.

Kontaktperson

Aino Weber

Medlemsansvarig

Avdelning:

Communications, Members & Events

Telefon:

+46-8-665 18 54

Ansök om medlemskap

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

Avgift per år:

  • För upp till 10 anställda: 1900 SEK
  • För 11-100 anställda: 3200 SEK
  • För 101-500 anställda: 5700 SEK
  • För fler än 500 anställda: 7600 SEK
Vilka tjänster är särskilt intressanta för er?
Vänligen notera att uppsägning av medlemskap i Tysk-Svenska Handelskammaren (TSHK) endast är möjlig till kalenderårets slut och att en begäran om utträde ska vara TSHK tillhanda senast den 30 november. Att avsluta en affärsrelation med TSHK eller TSHK Service AB betyder inte automatiskt ett avslut av medlemskap i TSHK. Medlemskapet måste avslutas separat och uttryckligen. I övrigt gäller våra allmänna avtalsvillkor.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.

Detta händer på handelskammaren

Svensk samlingsmonter på världens största industrimässa

Är ni ett miljö- och energiteknikföretag och vill delta i världens störa ...
query_builder
24 april, 2017

Årsmöte 2017 och Tyskland i dialog (fullbokat)

Hur kommer transportsektorns framtid att se ut? Hållbara och smarta transporter – ...
query_builder
24 april, 2017

Frukostseminarium: Etablera er i Tyskland? Brandenburg och Sachsen erbjuder en bra start.

Industriföretag: Välj rätt etableringsort i Tyskland För växande företag känns Tyskland ofta ...
query_builder
25 april, 2017

Workshop: Så förhandlar du med tyskar

Tysk-Svenska Handelskammarens populära interkulturella workshop är tillbaka! Under en förmiddag får du ...
query_builder
27 april, 2017

Tysk-svenskt branschforum

Letar du efter nya kontakter och samarbeten med tyska företag inom IT, ...
query_builder
02 maj, 2017

Workshop: Så hittar du affärspartner i Tyskland

Du vill hitta affärspartner eller kunder i Tyskland men vet inte riktigt ...
query_builder
05 maj, 2017