Kontakter och affärspartner

Behöver du försäljningskanaler, affärspartner eller specifika kontaktuppgifter i Tyskland eller Sverige? Vi hjälper dig!

Vi tar fram kontaktuppgifter som matchar dina önskemål om bransch, produktsegment, region, antal medarbetare eller omsättning. Tack vare vår tillgång till ett stort antal databaser, vårt breda nätverk i Tyskland och Sverige och vår långa erfarenhet på båda marknader garanterar vi ett stort urval av affärskontakter.

Planerar du att sälja på den tyska eller svenska marknaden men har inga försäljningskanaler? Eller söker du efter en lämplig affärspartner för dina affärer?

Vi hjälper dig att identifiera tänkbara partner i Tyskland eller Sverige och arrangerar affärsmöten med dem. Vi agerar gärna som din mellanhand och bistår i kommunikationen med potentiella affärspartner. När du väl hittat affärspartner hjälper vi dig med frågor kring avtalsskrivning enligt tysk och svensk lag.

Även aktiv marknadsföring hör till våra tjänster. Vi ser till att du syns på den tyska eller svenska marknaden och når ut till din målgrupp. Genom direktmarknadsföring, annonsering och PR-aktiviteter marknadsför vi din produkt eller tjänst. Vare sig du redan har egna idéer eller behöver inspiration, tveka inte att diskutera dina insatser med oss!

Kontakt

Ninni Löwgren Tischer

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 12

Kontakta oss gärna med dina frågor och ärenden

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.