Personal, adress och lokal

Är du på jakt efter duktig personal, en företagsadress eller en lämplig försäljnings-, tillverknings- eller kontorslokal i Tyskland eller Sverige? Vi kan hjälpa till med allt detta. 

Du behöver kompetenta medarbetare för ditt företag i Tyskland eller Sverige – vi hittar dem åt dig. Genom vår kunskap om den tyska och svenska marknaden kan vi ge dig råd om hur du bäst når din målgrupp och hittar kvalificerad personal som matchar dina krav.

En lokal företagsadress kan vara bra att ha för att dina kunder och samarbetspartner ska ha någonstans att vända sig till. Särskilt i Tyskland uppskattas lokal närvaro av konsumenter och företagskunder. Vi hittar och registrerar en adress efter dina önskemål.

Vi hjälper dig även med att hitta passande mark eller lokaler för just din affärsverksamhet. Vi tar fram förslag och vill du gå vidare i köp- eller hyrprocessen finns vi där för att hjälpa dig i dina kontakter med mark- eller lokalägaren. Behöver du råd eller hjälp med avtalsskrivning bistår vi även med det.

Kontakt

Ninni Löwgren Tischer

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 12

Kontakta oss gärna med dina frågor och ärenden

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.