En person skriver på ett papper med en blyertspenna.

Välkommen till vårt nätverk!

Nu är du bara några klick ifrån att bli medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren.

Bli medlem

Bli en del av vårt tysk-svenska nätverk och ta del av alla fördelar som medlem!

Vill du läsa mer om vad det innebär klickar du här. Är du redan övertygad? Då är allt du behöver göra att fylla i ansökningsformuläret nedan så återkommer vi med besked inom kort.

Medlemskap kan tecknas av företag, näringsidkare och näringslivsorganisationer. Innan du ansöker rekommenderar vi att du läser om medlemsavgifterna samt våra uppsägningsregler.

Ansök om medlemskap


Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

Avgift per år:

  • För upp till 10 anställda: 1900 SEK
  • För 11-100 anställda: 3200 SEK
  • För 101-500 anställda: 5700 SEK
  • För fler än 500 anställda: 7600 SEK

Förutom 100 SEK är avgiften avdragsgill.

Om du blir medlem för 2022 bjuder vi på medlemsavgiften fram till årsskiftet. OBS: Tecknande av medlemskap mellan 1 oktober och 31 december 2021 innebär bindande medlemskap för 2022. Medlemsavgiften faktureras i början av nästa år.

Vilka tjänster är särskilt intressanta för er?
Vänligen notera att uppsägning av medlemskap i Tysk-Svenska Handelskammaren (TSHK) endast är möjlig till kalenderårets slut och att en begäran om utträde ska vara TSHK tillhanda senast den 30 november. Att avsluta en affärsrelation med TSHK eller TSHK Service AB betyder inte automatiskt ett avslut av medlemskap i TSHK. Medlemskapet måste avslutas separat och uttryckligen. OBS: Tecknande av medlemskap mellan 1 oktober och 31 december 2021 innebär bindande medlemskap för 2022.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.