Valle Wigers, Tysk-Svenska Handelskammaren, i handelskammarens studio

Kunskap, idéer och nya kontakter.

Välkommen till våra digitala evenemang!

Evenemang

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar ett stort antal evenemang varje år som är relevanta för dig på ett bolag med tysk-svenska kopplingar.

Vi erbjuder kurser och webbinarier om interkulturellt ledarskap och om hur du lyckas med din export till Tyskland. Vi erbjuder också flera webbinarier inom ramen för innovationsplattformen German Swedish Tech Forum som syftar till att öka och utveckla samarbetet mellan våra två länder.

Våra evenemang riktar sig till dig som arbetar med tyska kollegor, kunder och den tyska marknaden men vi erbjuder också kurser för dig som tysktalande här i Sverige eller dig på plats i Tyskland. Så fort det aktuella läget normaliserats ser vi också fram emot att åter arrangera fysiska event dit du som anställd på ett medlemsföretag är välkommen för att utöka ditt nätverk och knyta nya affärskontakter.

I kalendariet hittar du alla vår kommande evenemang. Varmt välkommen att anmäla dig!

Missade du ett webbinarium? Via vår Youtube-kanal kan du i efterhand titta på inspelningarna av våra senaste webbinarier när det passar dig.

Online

Svenska cleantech-företag: Ta vara på dina affärschanser i Tyskland!

Är du ett scaleup eller ett SMF som bidrar till ett 100 procent fossilfritt samhälle? Är du intresserad av den tyska marknaden? På vårt webbinarium ...

28 april
2021
Online

Webbinarium: Så lyckas du med e-handel i Tyskland

Välkommen till ett webbinarium där du får reda på allt du behöver veta för din e-handel på en av Europas största e-handelsmarknader. Dessutom avslöjar en ...

11 maj
2021
Online

Webbinarium: Krav för förpackningar i EU

I skrivande stund sker förändringar i nationella lagstiftningar kring producentansvar för förpackningar i flera EU-länder.

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar kontinuerligt webbinarier som informerar svenska exportföretag om ...

25 maj
2021
Online

Webbinarium: Årsstämma 2021

Vi hälsar våra medlemmar varmt välkomna till årets digitala stämma!

För att uppfylla kriterierna i våra stadgar och formellt kunna lägga räkenskapsåret 2020 till handlingarna ...
26 maj
2021
Online

Affärsmöjligheter för smarta elnätsföretag i Tyskland

Den 26 maj kl. 14-15 bjuder Smart City Sweden tillsammans med Tysk-Svenska Handelskammaren in till ett webbinarium om affärsmöjligheter för smarta elnätsföretag i Tyskland.

Tysk-Svenska ...