Valle Wigers, Tysk-Svenska Handelskammaren, i handelskammarens studio

Kunskap, idéer och nya kontakter.

Välkommen till våra digitala evenemang!

Evenemang

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar ett stort antal evenemang varje år som är relevanta för dig på ett bolag med tysk-svenska kopplingar.

Vi erbjuder kurser och webbinarier om interkulturellt ledarskap och om hur du lyckas med din export till Tyskland. Vi erbjuder också flera webbinarier inom ramen för innovationsplattformen German Swedish Tech Forum som syftar till att öka och utveckla samarbetet mellan våra två länder.

Våra evenemang riktar sig till dig som arbetar med tyska kollegor, kunder och den tyska marknaden men vi erbjuder också kurser för dig som tysktalande här i Sverige eller dig på plats i Tyskland. Så fort det aktuella läget normaliserats ser vi också fram emot att åter arrangera fysiska event dit du som anställd på ett medlemsföretag är välkommen för att utöka ditt nätverk och knyta nya affärskontakter.

I kalendariet hittar du alla vår kommande evenemang. Varmt välkommen att anmäla dig!

Missade du ett webbinarium? Via vår Youtube-kanal kan du i efterhand titta på inspelningarna av våra senaste webbinarier när det passar dig.

31 januari
2022
Berlin

SET Award 2022 – ansök nu!

Start Up Energy Transition (SET) Award är en internationell tävling för start-ups och nybildade företag i hela världen som främjar den globala energiomställningen och därmed ...

24 mars
2022
Stockholm

Workshop: Så gör du framgångsrika affärer med tyskar

Tyskland är vår viktigaste handelspartner och för många svenska företag en självklar del av verksamhetsutvecklingen. Men för att lyckas på den tyska marknaden är det ...