Valle Wigers, Tysk-Svenska Handelskammaren, i handelskammarens studio

Kunskap, idéer och nya kontakter.

Välkommen till våra evenemang!

Evenemang

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar ett stort antal evenemang varje år som är relevanta för dig på ett bolag med tysk-svenska kopplingar.

Vi erbjuder kurser och webbinarier om interkulturellt ledarskap och om hur du lyckas med din export till Tyskland. Vi erbjuder också flera webbinarier inom ramen för innovationsplattformen German Swedish Tech Forum som syftar till att öka och utveckla samarbetet mellan våra två länder.

Våra evenemang riktar sig till dig som arbetar med tyska kollegor, kunder och den tyska marknaden men vi erbjuder också kurser för dig som tysktalande här i Sverige eller dig på plats i Tyskland. Så fort det aktuella läget normaliserats ser vi också fram emot att åter arrangera fysiska event dit du som anställd på ett medlemsföretag är välkommen för att utöka ditt nätverk och knyta nya affärskontakter.

I kalendariet hittar du alla vår kommande evenemang. Varmt välkommen att anmäla dig!

Missade du ett webbinarium? Via vår Youtube-kanal kan du i efterhand titta på inspelningarna av våra senaste webbinarier när det passar dig.

7 september
2022
Stockholm

Business kickoff

Med stor glädje bjuder vi åter in till Tysk-Svenska Handelskammarens populära sensommarmingel, ett tillfälle att kicka i gång affärshösten.

Du kommer få njuta av god ...

13 september
2022
Bro

Golftävling med BMW

Tillsammans med BMW bjuder Tysk-Svenska Handelskammaren in till en golftävling på Bro Hof Slott, en av Sveriges finaste golfbanor.

Vi kommer spela på The Stadium ...

21 september
2022
Online

Webbinarium på tyska: Schwedisches Arbeitsrecht in der Praxis

Dieses Webinar richtet sich an alle, die sich einen grundlegenden Überblick über die arbeitsrechtlichen Bedingungen in Schweden verschaffen wollen.

Die Leiterin des Bereichs Recht der ...

22 september
2022
Rostock

Baltic Sea Business Day 2022

För att stärka och utvidga de goda förbindelserna mellan det tyska förbundslandet Mecklenburg-Vorpommern och dess partners i Östersjöregionen, särskilt inom den ekonomiska sektron, instiftades Baltic ...

20 oktober
2022
Stockholm

Exportdag Tyskland: Så lyckas du på den tyska marknaden

Välkommen till denna halvdagskurs där du får konkreta råd, tips och inspiration för att lyckas med dina affärer i Tyskland!

Tyskland är världens tredje största ...

8 november
2022
Online

Webbinarium på tyska: Bolagsbildning i Sverige

Wer in Schweden unternehmerisch aktiv werden möchte, steht vor einer Reihe von juristischen Fragestellungen. In unserem Webinar geben wir Antworten auf die häufigsten Fragen zur ...