Plastic

Foto: BASF

Save the date: Så kan Sverige ta autobahn mot en cirkulär ekonomi

Naturvårdsverket utreder åtgärder som ska förbättra förutsättningarna för kemisk återvinning. Hur ska Sverige kunna dra maximal nytta av den nya tekniken, både miljömässigt och ekonomiskt?

Med tyska och svenska talare från politik och näringsliv diskuterar vi hur kemisk återvinning kan hjälpa samhället mot en cirkulär ekonomi och samtidigt placera Sverige i framkant av en helt ny global och hållbar industri.

Webbinariet äger rum på engelska och är kostnadsfritt. Det vänder sig till politiker och beslutsfattare inom näringslivet. 

Evenemanget är ett samarbete med den tyska kemikoncernen BASF, som i sin egen färdplan har högt ställda ambitioner avseende den cirkulära ekonomin.

 

Inbjudan skickas ut i augusti men notera gärna datumet redan nu.

Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk? Här kan du läsa mer om vad ett medlemskap i Tysk-Svenska Handelskammaren innebär.

 

Detta är ett webbinarium inom ramen för German Swedish Tech Forum, den bilaterala innovationsplattformen som Tysk-Svenska Handelskammaren och IVA gemensamt står bakom. Läs mer om forumet här.

Kontakt

Sophia Loader

Eventansvarig

Telefon

+46-8-665 18 62

10:30
arrow_forward
12:00
10 nov
2021
Webbinarium
Online

I samarbete med