Webbinarium: Så förhandlar du med tyskar

Tysk-Svenska Handelskammarens populära interkulturella workshop är tillbaka – denna gång som webbinarium!

Under en förmiddag får du lära dig att bli en bättre förhandlare och förstå de tyska förhandlingsvanorna. Handelskammarens experter Ninni Löwgren Tischer och Kerstin Kamp-Wigforss går igenom vilka kulturella skillnader du bör känna till, vad som gäller vid förhandlingar och hur du sluter avtal i Tyskland.

Du kommer att få lära dig förhandlingsteknik och få konkreta råd och verktyg att använda för dina affärer med Tyskland. Helge Steg, vd på Arta Plast AB, kommer att dela med sig sina praktiska erfarenheter av förhandlingar med tyskar.

Du har även möjlighet att ställa frågor via chat.

För vem
Detta webbinarium riktar sig framför allt till dig som är verksam inom försäljning, som vd, export-, försäljnings- eller marknadschef med tyska affärskontakter. Webbinariet hålls på svenska.

 

Ninni Löwgren Tischer är affärsområdeschef för Market Entry & Business Development på Tysk-Svenska Handelskammaren med mångårig erfarenhet från det tyska och svenska affärslivet. Hon delar med sig av sina erfarenheter och tar upp praktiska exempel från deltagarnas egna upplevelser.

 

Kerstin Kamp-Wigforss är tysk advokat och chefsjurist på Tysk-Svenska Handelskammaren. Hon har en tysk doktorsexamen inom arbetsrätt och en Master of Law från London University. Kerstin har arbetat som advokat på såväl tyska som svenska advokatbyråer och har även flerårig erfarenhet från en svensk arbetsgivarorganisation.
 

Helge Steg är vd på Arta Plast AB som utvecklar, konstruerar och tillverkar produkter inom formsprutning i plast med kunder över hela världen. Helge är med på webbinariet som gästtalare och kommer att dela med sig sina erfarenheter av förhandlingarna med tyskar och förklara varför den här kursen är så viktig för svenska företagare.
 

Anmälan och kostnad
Webbinariet kostar 950 kronor för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och 1 500 kronor för övriga. Moms tillkommer. Anmälan är bindande och faktureras vid bokning. Vid avbokning senare än 28 april sker ingen återbetalning av deltagaravgiften. Webbinariet kommer att spelas in och du får inspelningen i efterhand. Så kan du även ta del av webbinariet om du skulle få förhinder.

Blev du nyfiken på vad ett medlemskap innebär kan du läsa mer här.

 

Kontakt

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

10:00
arrow_forward
12:00
6 maj
2020
Webbinarium
Online