Webbinarium: Så förhandlar du med tyskar

Tysk-Svenska Handelskammarens populära interkulturella workshop är tillbaka – denna gång som webbinarium!

Under en förmiddag får du lära dig att bli en bättre förhandlare och förstå de tyska förhandlingsvanorna. Handelskammarens experter Ninni Löwgren Tischer och Kerstin Kamp-Wigforss går igenom vad som gäller juridiskt vid förhandlingar, hur du sluter avtal i Tyskland och vilka kulturella skillnader du bör vara medveten om. Du kommer att få lära dig förhandlingsteknik och få konkreta råd och verktyg att använda för dina affärer med Tyskland.

För vem
Detta webbinarium riktar sig framför allt till dig som är verksam som export-, försäljnings- eller marknadschef med tyska affärskontakter.

 

Ninni Löwgren Tischer är affärsområdeschef för Market Entry & Business Development på Tysk-Svenska Handelskammaren med mångårig erfarenhet från det tyska och svenska affärslivet. Hon delar med sig av sina erfarenheter och tar upp praktiska exempel från deltagarnas egna upplevelser.

 

Kerstin Kamp-Wigforss är tysk advokat och chefsjurist på Tysk-Svenska Handelskammaren. Hon har en tysk doktorsexamen inom arbetsrätt och en Master of Law från London University. Kerstin har arbetat som advokat på såväl tyska som svenska advokatbyråer och har även flerårig erfarenhet från en svensk arbetsgivarorganisation.
 

Anmälan och kostnad
Meddelas inom kort.

Blev du nyfiken på vad ett medlemskap innebär kan du läsa mer här.

 

Kontaktperson

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

08:00
arrow_forward
12:00
6 maj
2020
Webinar
Online