Frau Home Office Laptop Bubbles Studie neue Arbeitsformen

Foto: Unsplash/Netigate

Webbinarium: Morgondagens arbetsliv ur ett tysk-svenskt perspektiv (på tyska)

För många människor har pandemin inneburit att arbetslivet fått en helt ny utformning. Men vilka förväntningar har anställda i Tyskland och Sverige på framtidens arbete? Hur kan företag hantera dessa förväntningar för att positionera sig som attraktiva arbetsgivare?

Coronapandemin har haft enorma konsekvenser för ekonomin, företag och arbetsliv. Miljontals människor i Tyskland, Sverige och runt om i världen arbetar helt eller delvis hemifrån för att värna om sig själva och andra.

Hur väl fungerar de nya arbetssätten? Har företag lyckats lösa utmaningarna på ett framgångsrikt sätt? Vilka slutsatser kan dras för en optimal utformning av framtidens arbetsliv?

På vårt webbinarium använder Iris Heck, Head of Sales Germany, och Laura Rudolph, Head of Operations Professional Services DACH på Netigate, empiriska studier från Tyskland och Sverige för att visa hur medarbetarnas förväntningar och erfarenheter kan kartläggas samt vilka slutsatser ledning, chefer och HR-specialister kan dra nytta av.
 

Övrigt

Webbinariet äger rum på tyska och riktar sig till våra medlemmar. Deltagandet är kostnadsfritt. Du kan anmäla dig på vår tyska hemsida.

Blev du nyfiken på vad ett medlemskap innebär kan du läsa mer här.

 

Kontakt

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

09:00
arrow_forward
10:00
11 dec
2020
Webbinarium
Online