Träffa innovativa tyska företag med lösningar för Smart Cities och energiförsörjning

Tysklands största delstat Nordrhein-Westfalen storsatsar på utvecklingen av så kallade Smart Cities, vilket inte minst visar sig i form av många innovativa SME med lösningar för en hållbar energiförsörjning för smarta städer. Den 9-11 november har du möjligheten att träffa fem utvalda företag från delstaten i individuella möten.

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar på uppdrag av NRW.Global Business en studieresa till Stockholm för utvalda aktörer från Nordrhein-Westfalen som vill lära sig mer om den svenska energimarknaden samt knyta sina första svenska kontakter.

Träffa följande innovativa företag inom ramen för studieresan – antingen på plats i Stockholm eller digitalt:

2G Energietechnik GmbH: Internationellt ledande tillverkare av kraftvärmesystem (CHP) för decentral energiförsörjning som kan drivas till 100 procent med vätgas. Produktportföljen omfattar anläggningar från 20–4500 kW.

Chargecloud: En oberoende backend-provider som erbjuder white-label-lösningar inom användningsområdet laddinfrastruktur för e-mobilitet. Med Chargeclouds backend får kunderna en överblick över sina laddstationer och kan övervaka användningen av dessa. Dessutom möjliggör det molnbaserade systemet så kallad “direct payment”, förvaltning av slutkunder, e-roaming och ett kundcenter som är tillgängligt dygnet runt.

Bode: Bodes expertis är att genomföra oberoende kartläggningar av byggnader och industriella fastigheter för att optimera energikostnaderna. Tillsammans med ett mjukvaruföretag identifierar Bode optimeringsmöjligheter och genomför kostnadsanalyser.

Park efficient: Mjukvara för smart förvaltning av kontors- och parkeringsplatser. Realtidsanalys av möjligheter för optimal kapacitetsutlastning och kostnadsbesparingar genom mindre behov av parkeringsplatser.

Vaira UG: Mjukvara för processdigitalisering av byggåtgärder inom energisektorn, till exempel för mätning av försörjningsledningar via AR (augmented reality) och GPS. Dokumentation av byggåtgärder kan följas digitalt och i realtid.

Är du intresserad av att träffa de deltagande företagen? Kontakta Nora Fischer (nora.fischer@handelskammer.se) för att boka ett individuellt möte!

Kontakt

Nora Fischer

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 57

09:00
arrow_forward
15:00
9 nov
arrow_forward
11 nov
2021
Schweden
Stockholm

I samarbete med