Julfrukost med Einride: Intelligenta transporter vinner mark

Det svenska teknikföretaget Einride revolutionerar dagens transportsystem med sina självkörande och branschöverskridande fraktlösningar. Nyligen lanserade Einride sina lösningar i Tyskland och vi får ta del av företagets berättelse om att bryta ny mark, kommunikationsstrategi och de utmaningar som väntar. Välkommen till vår populära julfrukost där vi lyfter trender i samhället!

Christofer Laurell, Einride

Vi har bjudit in Christofer Laurell, SVP Research and Public Affairs på Einride AB, det svenska teknik- och transportföretaget som sedan 2016 utvecklar ett operativsystem som gör det möjligt att transportera varor med elektriska och autonoma fordon på ett hållbart, säkert och kostnadseffektivt sätt. Inom vilka branscher är tekniken redo att tillämpas och vilka vinster och utmaningar väntar den autonoma godstrafiken? Lyssna på hur den nya tekniken förändrar fraktbranschen och kanske samhället i stort! Hålls på engelska.

Program

08.30 Registrering och frukost
09.00 Välkommen
Malin Johansson, kommunikationschef, Tysk Svenska Handelskammaren
09.03 Presentation av Christofer Laurell, Senior Vice President, Research and Public Affairs, Einride
09.40 Q&A
10.00 Seminariet avrundas


För vem
Frukostseminariet riktar sig till medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren.

Övrigt
Vi inleder morgonen med att bjuda på frukost. Seminariet hålls på engelska och är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren.  Notera att antalet deltagare är begränsat och att det vid no-show debiteras 500 SEK + moms. Ickemedlemmar betalar 500 SEK + moms. Ingen återbetalning vid no-show.

Är du inte medlem? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.

Kontakt

Charlotte Renström

Member Services | Projekt

Telefon

+46-8-665 18 59

08:30
arrow_forward
10:00
1 dec
2022
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm