Collage skyline Berlin, skyline Stockholm

Årsmöte – jubileumsåret 2021

Vi hälsar dig som medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren varmt välkommen till 2021-års digitala årsmöte.

I anslutning till årsstämman, som i år äger rum för sjuttionde gången, sänder vi det andra webbinariet i vår jubileumsserie. I detta framtidsspanande samtal kommer vi diskutera möjligheter, utmaningar och etiska konflikter med den nya tekniken.
 
När: Tisdag 25 maj 2021
Webbinarium kl 14.00 – 14.55 Uhr (på engelska via Youtube)
Årsstämma kl 15.00 – 16.00 (på tyska via Microsoft Teams)

En framtidsspaning med Sara Öhrvall om tekniken som kommer förändra våra liv

Sara Öhrvall och Katja Mitchell

Sara Öhrvall, Chief Transformation Officer på SEB och författare till boken "Ditt framtida jag" samtalar med tyska programledaren och moderatorn Katja Mitchell om de nya viktiga tekniktrenderna vi har att förhålla oss till i arbetslivet. Vad kommer tekniken göra för oss på arbetsmarknaden och vad ska man som arbetsgivare och ledare tänka på redan nu? Läs mer här.

Följ årsstämman online!
Regeringen hänvisade redan förra året till möjligheten att hålla helt digitala årsstämmor. För att uppfylla kriterierna i våra stadgar och formellt kunna lägga räkenskapsåret 2020 till handlingarna uppmuntrar vi dig som är representant för ett medlemsföretag att delta online. Stämman kommer som vanligt att hållas på tyska.
 
Bidra med din fullmakt!
Om du inte har möjlighet att delta på årsstämman är vi mycket tacksamma om du ställer ut en fullmakt på en person på ett annat medlemsföretag. Detta för att utöva ditt företags rösträtt den 25 maj 2021 och bidra till att göra stämman beslutsför.
 
Varmt välkommen till årsmötet 2021!


Ralph-Georg Tischer
vd, Tysk-Svenska Handelskammaren


PremiumPartner

 

Kontakt

Christiane Schreiber

Telefon

+46-8-665 18 08

14:00
arrow_forward
16:00
25 maj
2021
Webbinarium
Online