Kommunikation och PR

Vi utvecklar och genomför dina PR-, kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter. Erfarna PR-experter från Tyskland och Sverige ser till att ditt budskap når rätt målgrupp.

PR och marknadsföring

I samarbete med dig utvecklar och koordinerar vi PR-strategier och marknadsföring för alla kommunikationskanaler. Vi utvecklar en passande kommunikationsstrategi och ser till att du når ut med ditt budskap. Dra nytta av vår erfarenhet och vårt nätverk!

Vi hjälper dig gärna att upphandla en reklam-, webb- eller PR-byrå för större projekt. Tillsammans med dig väljer vi en lämplig partner. Vi ställer upp som projektledare, koordinerar kampanjer samt håller dig uppdaterad över hela kommunikationsprocessen. Vi säkerställer kvaliteten åt dig.

Vi stödjer även dig som vill starta e-handel i Tyskland att nå ut till rätt målgrupp och att gestalta din onlineshop enligt tyska konsumenters förväntningar.

Presstjänst och textproduktion

Goda och vårdade kontakter till medierna bildar basen i varje lyckad kommunikationsstrategi. Vi hjälper dig att identifiera och skapa kontakt med relevanta redaktörer och journalister. Vi ställer upp som din externa pressavdelning om du inte har möjlighet att ha en egen presskontakt på ditt företag. Vi ser till att journalisterna får svar på sina frågor.

Vi hjälper även till med textproduktion. Vi gör research och skriver relevanta texter såsom pressmeddelanden eller texter till din hemsida eller broschyr.

Mässkommunikation

Oavsett om du ställer ut på svenska eller tyska mässor stödjer vi dig med expertis så att ditt mässdeltagande blir lyckat. Vi hjälper dig att använda mässornas kommunikationskanaler och håller i din mässkommunikation på tyska, engelska eller svenska så att ditt budskap når ända fram och gör avtryck.

Intern kommunikation

Vi vägleder dig i att ta fram och implementera en kommunikationsstrategi för dina medarbetare och partner. Vi utvecklar budskap och verktyg som når fram till målgruppen och som tar hänsyn till skillnaderna mellan tysk och svensk kommunikation. Oavsett om ditt företag befinner sig i en etableringsfas eller om ditt företag står inför en fusion eller omorganisation – använd vår kompetens och erfarenhet.

Kontakt

Ninni Löwgren Tischer

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 12

Kontakta oss gärna med dina frågor och ärenden

Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.