Jobba på Tysk-Svenska Handelskammaren

Här hittar du aktuella jobberbjudanden på Tysk-Svenska Handelskammaren.

Vårt uppdrag är att utveckla handeln mellan Tyskland och Sverige. Det gör vi genom att hjälpa tyska och svenska företag att hitta varandra och göra affärer. Våra kompetensområden är juridik, redovisning, skatt, löner, marknadsföring, etablering, rekrytering och miljöservice. De flesta av oss är konsulter som är vana att arbeta självständigt och har förmåga att driva projekt.

Alla våra medarbetare talar både tyska och svenska och har erfarenheter från näringslivet i båda länderna. Vår företagskultur är därför en spännande blandning av såväl tyska som svenska vanor och traditioner.

Bli en del av vårt team!

Vi söker just nu

  • en lönekonsult till vår avdelning Lönetjänster till Stockholm eller Malmö. Läs mer här! Vi ser fram emot din ansökan till den 30 september. 
  • en tyskspråkig redovisningsekonom till Stockholm eller Malmö. Läs mer om tjänsten här! Vi ser fram emot din ansökan till den 30 september.

Passar de utlysta tjänsterna inte just dig? Du är alltid välkommen att lämna in en spontanansökan till oss!

Praktik

Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder möjligheten att praktisera inom olika områden i Stockholm och Malmö. Förutsättningen för en praktik på Tysk-Svenska Handelskammaren är mycket goda kunskaper i tyska och svenska. Undantag från kraven i dubbla språkkunskaper görs inom avdelningarna Redovisning och Skatt. Praktiken ska omfatta minst tre, max sex månader och vara del av en utbildning eller studier.

Vi erbjuder praktik inom följande områden:

OBS: Vi erbjuder inga praktikplatser inom affärsområdena Juridik, Löner och Administration.

Lediga praktikplatser

Från och med 2022 erbjuder vi praktikplatser igen. Din ansökan tar vi gärna emot via den här länken.