Jobba på Tysk-Svenska Handelskammaren

Här hittar du aktuella jobberbjudanden på Tysk-Svenska Handelskammaren.

Vårt uppdrag är att utveckla handeln mellan Tyskland och Sverige. Det gör vi genom att hjälpa tyska och svenska företag att hitta varandra och göra affärer. Våra kompetensområden är juridik, redovisning, skatt, löner, marknadsföring, etablering, rekrytering och miljöservice. De flesta av oss är konsulter som är vana att arbeta självständigt och har förmåga att driva projekt.

Alla våra medarbetare talar både tyska och svenska och har erfarenheter från näringslivet i båda länderna. Vår företagskultur är därför en spännande blandning av såväl tyska som svenska vanor och traditioner.

Låter det som en arbetsplats för dig? Just nu söker vi:

Passar den utlysta tjänsten inte just dig? Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan!

Missa inte heller de platsannonser som ligger ute på vår sida Lediga tjänster i nätverket! Där publicerar vi annonser från andra företag som söker personal eller affärskontakter till sina bolag i Tyskland eller Sverige.

 

Praktik

Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder möjligheten att praktisera inom olika områden i Stockholm och Malmö. Förutsättning för en praktik på Tysk-Svenska Handelskammaren är mycket goda kunskaper i tyska och svenska. Undantag från kraven i dubbla språkkunskaper görs inom några avdelningar, nämligen Redovisning och Skatt. Praktiken ska omfatta minst tre, max sex månader och vara del av en utbildning eller studier.

Vi erbjuder praktik inom följande områden:

OBS: Vi erbjuder inga praktikplatser inom affärsområdena Juridik, Löner och Miljörapportering.

Lediga praktikplatser

Start våren 2020:

  • Market Entry & Business Development
  • Mässor

Start höst 2020

  • Redovisning
  • Skatt
  • Communications, Members & Events
  • Tyska Turistbyrån

Ansökan och frågor

Är du intresserad av en av dessa praktikplatser hos oss? Här kan du ansöka online!

Om du har frågor kan du vända dig till Franziska Hatami Anderson: franziska.hatami-anderson@handelskammer.se eller 08-665 18 53.

Kontaktperson

Franziska Hatami Anderson

HR-ansvarig

Telefon

+46-8-665 18 53