Jobba på Tysk-Svenska Handelskammaren

Här hittar du aktuella jobberbjudanden på Tysk-Svenska Handelskammaren.

Vårt uppdrag är att utveckla handeln mellan Tyskland och Sverige. Det gör vi genom att hjälpa tyska och svenska företag att hitta varandra och göra affärer. Våra kompetensområden är juridik, redovisning, skatt, löner, marknadsföring, etablering, rekrytering och miljöservice. De flesta av oss är konsulter som är vana att arbeta självständigt och har förmåga att driva projekt.

Alla våra medarbetare talar både tyska och svenska och har erfarenheter från näringslivet i båda länderna. Vår företagskultur är därför en spännande blandning av såväl tyska som svenska vanor och traditioner.

Bli en del av vårt team!

Vi söker just nu

  • en Tysktalande receptionist för ett föräldravikariat på vårt huvudkontor i Stockholm. Du hittar mer information om tjänsten och ansökan här. Ansök senast den 27 maj 2022.
  • en Tysktalande momskonsult till vår avdelning Skatt till Stockholm eller Malmö. Läs mer om tjänsten här och ansök senast den 30 juni 2022.

Passar den utlysta tjänsten inte just dig? Du är alltid välkommen att lämna in en spontanansökan till oss!

Praktik

Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder möjligheten att praktisera inom olika områden i Stockholm och Malmö. Förutsättningen för en praktik på Tysk-Svenska Handelskammaren är mycket goda kunskaper i tyska och svenska. Undantag från kraven i dubbla språkkunskaper görs inom avdelningarna Redovisning och Skatt. Praktiken ska omfatta minst tre, max sex månader och vara del av en utbildning eller studier.

Vi erbjuder praktik inom följande områden:

OBS: Vi erbjuder inga praktikplatser inom affärsområdena Juridik, Löner och Administration.

Lediga praktikplatser

Från och med 2022 erbjuder vi praktikplatser igen. Din ansökan tar vi gärna emot via den här länken.

Kontakt

Franziska Hatami Anderson

HR-ansvarig

Telefon

+46-8-665 18 53