Jobba på Tysk-Svenska Handelskammaren

Här hittar du aktuella jobberbjudanden på Tysk-Svenska Handelskammaren.

Vårt uppdrag är att utveckla handeln mellan Tyskland och Sverige. Det gör vi genom att hjälpa tyska och svenska företag att hitta varandra och göra affärer. Våra kompetensområden är juridik, redovisning, skatt, löner, marknadsföring, etablering, rekrytering och miljöservice. De flesta av oss är konsulter som är vana att arbeta självständigt och har förmåga att driva projekt.

Alla våra medarbetare talar både tyska och svenska och har erfarenheter från näringslivet i båda länderna. Vår företagskultur är därför en spännande blandning av såväl tyska som svenska vanor och traditioner.

Låter det som en arbetsplats för dig?

Just nu letar vi efter en tysktalande jurist inom bolags- och avtalsrätt – vikariat.

Dessutom är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Missa inte heller de platsannonser som ligger ute på vår sida Lediga tjänster i nätverket! Där publicerar vi annonser från andra företag som söker personal eller affärskontakter till sina bolag i Tyskland eller Sverige.

 

Praktik

Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder möjligheten att praktisera inom olika områden i Stockholm och Malmö. Förutsättningen för en praktik på Tysk-Svenska Handelskammaren är mycket goda kunskaper i tyska och svenska. Undantag från kraven i dubbla språkkunskaper görs inom avdelningarna Redovisning och Skatt. Praktiken ska omfatta minst tre, max sex månader och vara del av en utbildning eller studier.

Vi erbjuder praktik inom följande områden:

OBS: Vi erbjuder inga praktikplatser inom affärsområdena Juridik, Löner och Miljörapportering.

Lediga praktikplatser

På grund av coronakrisen och den ovissa utvecklingen framöver är vår praktikantverksamhet tyvärr inställd under hela 2021.

Ansökan och frågor

Om du har frågor kan du vända dig till Franziska Hatami Anderson: franziska.hatami-anderson@handelskammer.se eller 08-665 18 53.

Kontakt

Franziska Hatami Anderson

HR-ansvarig

Telefon

+46-8-665 18 53