Webbinarium: Årsstämma 2020

Vi hälsar våra medlemmar varmt välkomna till årets stämma – den här gången som webbinarium!

Som tidigare meddelats tvingades vi ställa in vårt planerade årsmöte 2020 i april på grund av coronapandemin. För att uppfylla kriterierna i våra stadgar och formellt kunna lägga vårt goda räkenskapsår 2019 till handlingarna kommer vår årsstämma därför att äga rum i huvudsak som webbinarium. Att skydda allas vår hälsa går före allt annat.

Följ årsstämman online
Regeringen hänvisar i år till möjligheten att hålla helt digitala årsmöten. Mot denna bakgrund uppmuntrar vi dig som är representant för ett medlemsföretag att delta via länk online. Vi kommer endast kunna ta emot ett begränsat antal deltagare på själva handelskammaren. Stämman kommer att hållas på tyska och inbjudan har skickats ut till alla våra medlemsföretag. Har du inte fått inbjudan och vill delta är du välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas snart kunna bjuda in dig till ett evenemang med intressanta gästtalare och mingel ”IRL” igen. Men med alla kriser kommer också möjligheter: nu erbjuder vi en rad spännande webbinarier som vi kan använda för att överbrygga distansen. Ta gärna en titt i vår eventkalender.

Vi ser fram emot att ses digitalt så länge!

Ralph-Georg Tischer
vd, Tysk-Svenska Handelskammaren

 

2020-års PremiumPartner

Kontakt

Sophia Loader

Eventansvarig

Telefon

+46-8-665 18 62

Kontakt

Aino Weber

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 61

15:00
arrow_forward
16:00
16 jun
2020
Online/Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm