Berlin Brandburger Tor, elkabler, två händer som skakas

Studieresa: Smarta elnät i Tyskland

Är du ett smarta elnät-företag och redo för den tyska marknaden? Följ med på studieresan till Berlin, känn på marknaden och träffa potentiella partner eller kunder! Berlin är inte bara Tysklands pulserande huvudstad utan även hem till ett energikluster, Energiewende-projektet WindNode och EUREF-campus, framtidens stadskvarter och bjuder dessutom på spännande innovationsprojekt. Den 13-15 november 2018 är det dags för resan som Tysk-Svenska Handelskammaren och Forum för smarta elnät arrangerar.

Vi träffar elnätsföretag, industriföretag, fastighetsägare och pionjärföretag som utvecklat nya affärsmodeller inom smarta elnät. I fokus för resan står hantering av distributionsnätet, avancerad mätinfrastruktur samt IKT och e-mobilitet. Resan är öppen för alla företag inom smarta elnät inkl. elektromobilitet och IKT som vill lära sig mer om den tyska marknaden.

programmet står möten med

Matchmaking ingår

I programmet och utöver möten för hela gruppen ingår även en individuell matchmaking för alla företag där vi söker potentiella kunder och partner just för er. Vänligen skicka därför ett kort porträtt av ert företag vid anmälan och lämna in önskemål om vem ni önskar träffa.

Dessutom är alla deltagande företag inbjudna att delta kostnadsfritt på 2nd Industrial IoT Forum på 5GWeek av Fraunhofer Fokus Institut Berlin den 14 november. De som är intresserade av ämnet kan delta och passa på att mingla på sen eftermiddag med företag som t.ex. Bosch.

Anmälan

Det finns 15 platser - först till kvarn gäller. Deltagandet på resan är kostnadsfritt men deltagarna står själva för reseorganisation och -kostnader. Vid en avbokning av den bokade resan senare än två veckor före resestarten debiterar vi 1500 SEK.

Organisation

Flyg

Rekommenderade flyg:

13/11 2018, Stockholm ARN – Berlin TXL, SAS 09:05-10:40

15/11 2018, Berlin TXL – Stockholm ARN, Easyjet 17:55-19:35

Vänligen boka flygen själva och skicka bokningsbekräftelse.

Hotel

Vi ska bo på hotel Motel One Upper West nära stationen Zoologischer Garten. Ett enkelrum kostar € 88,50 inklusive frukost. Vi bokar gärna ett rum för er, vänligen kontakta då Anne Öye, anne.oye@handelskammer.se, och ange namn samt kreditkortsuppgifter för att garantera bokningen.

Vi ser fram emot en givande resa till Berlin tillsammans med er! Hör gärna av er för frågor eller anmäl er direkt via länken på högersidan.

Kontaktperson

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

08:00
arrow_forward
20:00
13 nov
arrow_forward
15 nov
2018
Kantstrasse 163 - 165
Berlin

I samarbete med