Foto: copyright by dena

SET Award 2020 – INSTÄLLT

Start Up Energy Transition (SET) Award är en internationell tävling för startups och unga företag i hela världen som främjar den globala energiomställningen och därmed minimerar effekterna på klimatförändringen. SET drivs av den tyska energiagenturen dena och äger rum i Berlin den 24 mars inom ramen för Tech Festival. Passa på att vara med och visa upp dig för potentiella kunder och partners! Ansökan kan lämnas in fram till den 15 januari 2020.

Företagen kan ansöka inom fem olika kategorier, alla med fokus på ”clean energy”. Kategorierna för 2020 är:

  • Renewable Energies & Materials
  • Digital Energy Systems
  • Energy Efficiency Solutions
  • Smart Mobility
  • Special Prize: Quality Access & SDG-7

2019 lyckades svenska företaget Bl!xt att vinna sin kategori vilket visar att svensk innovationskraft är ett av de bästa i världen och ambitionen är att fler svenska företag ansöker och deltar i SET. Charlotta Holmquist, medgrundare av Blixt Tech som vann SET Award i sin kategori sa:

"Det känns helt galet kul! Vilket erkännande från ett internationellt välrenommerat nätverk. Resan har varit fantastisk hittills och jag hoppas vi kan inspirera fler svenska innovationer. Vi i Sverige ligger i framkant och vi lyckades kommunicera vår vision som hela juryn av experter delade!"

Var med du också och vinna nästa svenska priset! Skicka in din ansökan här. För mer information kontakta gärna Verena Adamheit under verena.adamheit@handelskammer.se.

Kontakt

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

09:00
24 mar
2020
ewerk
Mauerstraße 78-80
Berlin

I samarbete med