Frukostseminarium: Så utmanar du marknaden

Hajar är inte bara naturens mest fruktade rovdjur, de har också strategiska och effektiva egenskaper som vi kan lära av och dra nytta av i affärslivet, detta enligt författaren och bloggaren Stefan Engeseth.

I samband med att boken "Sharkonomics" nu ges ut på tyska bjuder vi in till denna medlemsfrukost där Stefan ger oss en inblick i boken och berättar hur små som stora företag kan öka sina marknadsandelar genom att ta lärdom av hajars beteenden.

För vem
Seminariet vänder sig dig som vill få inspiration till nya affärsstrategier och samtidigt träffa nya och gamla kontakter i vårt tysk-svenska nätverk.

Om talaren

Stefan Engeseth är en av Europas mest kreativa affärsutvecklare. Han beskrivs som en internationell kändis som är en doldis hemma i Sverige. Stefan föreläser över hela världen för företag som till exempel Ericsson, Tre och Oracle. Han brinner för förändringar och håller regelbundet workshops. "Sharkonomics" är hans fjärde bok och den ges ut på tyska i mars. Sedan tidigare finns boken på engelska, japanska, kinesiska och vietnamesiska.


Program
Kl 08.30 Registrering och frukost
Kl 09.00 Seminarium ”Så utmanar du marknaden med sharkonomics!"
Kl 10.00 Evenemanget avrundas

Övrigt
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och inbjudna gäster. Övriga betalar 500 SEK + moms. Vi börjar morgonen med att bjuda på frukost. Antalet deltagare är begränsat och vid no-show debiteras 500 kronor + moms. 

Välkommen att anmäla dig här.
 

Är du inte medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.
 

08:30
arrow_forward
10:00
27 apr
2018
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm