Frukostseminarium i Gamla stan: Internationalisera din marknadsföring

Konsumenternas preferenser skiljer sig åt från land till land. Hur tar du reda på om en marknadsföringskampanj kan återanvändas på olika marknader, vilket sparar både tid och pengar?

Tillsammans med det prisbelönta contentbyrån Edisen lyfter vi hur man framgångsrikt återanvänder en marknadsföringskampanj på olika marknader, med särskilt fokus på Sverige och Tyskland.
 

Talarna Florian Korn och Magnus Widgren, Edisens representanter från Berlin och Stockholm, avslöjar hur du kan skapa datadriven kreativitet optimerad för såväl den svenska som den tyska marknaden. Låt dig inspireras av konkreta och aktuella exempel som visar hur du kan återanvända tidigare kampanjer och ta reda på vad som fungerar i Sverige och/eller Tyskland!
Magnus Wigren Foto: Edisen

För vem
Detta frukostseminarium är öppet för personer som arbetar med marknadsföring och kommunikation på internationella företag som är medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren. Det hålls på engelska och deltagandet är kostnadsfritt. Det är ett sittande evenemang och antalet platser är begränsat.

 

Nyfiken på att bli medlem? Kontakta oss eller läs mer här om vad det innebär.
 

08:30
arrow_forward
10:00
18 mar
2022
Edisen
Skeppsbron 38
Stockholm

I samarbete med