Foto: Unsplash

Frukostseminarium: Happy New Year – Happy Economy – Happy Sweden

Nöjda anställda är mer produktiva, mindre sjuka och är lojala mot sin arbetsgivare. På så sätt bidrar de mer till företagets framgång. Men hur kan företag skapa en företagskultur med fler nöjda medarbetare? Och varför är svenska medarbetare och företag mer tillfredsställda än i andra länder, enligt World Happiness Report?

Vi inleder årets serie av frukostseminarier med att bjuda in Maike van den Boom, efterfrågad talare och bästsäljande tysk författare. Hon tar med oss på sin resa genom den skandinaviska arbetskulturen, som hon beskriver i sin nya bok Acht Stunden mehr Glück (Åtta timmar mer livsglädje). Dessutom välkomnar vi Annelie Johansson, grundare och vd för Happy Economy. Affärsidé: att fast förankra glädje i företagets dagliga arbetsrutin – och att mäta resultatet i produktivitet.

Program

Kl 8.30 Registrering och frukost
Kl 9.00 Bokpresentation – Maike van den Boom
Kl 9.30 Föredrag – Annelie Johansson
Kl 10.10 Seminariet rundas av

 

 

Övrigt

Seminariet hålls på engelska och är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och vi börjar morgonen med att bjuda på frukost. Icke-medlemmar samt no-show debiteras 500 kronor + moms. Antalet deltagare är begränsat.

Är du inte medlem? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.

Anmäl dig till seminariet här.

Välkommen till en inspirerande frukost!

Kontaktperson

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

08:30
arrow_forward
10:10
18 jan
2019
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm

I samarbete med