Foto: Unsplash

Frukostseminarium: Happy New Year – Happy Economy – Happy Sweden

Nöjda och glada anställda är mer produktiva, mindre sjuka och mer lojala mot sin arbetsgivare. På så sätt bidrar de till företagets framgång. Men hur skapas en företagskultur med fler nöjda medarbetare? Och varför har svenska företag en "lyckligare" företagskultur med nöjdare medarbetare än i andra länder, enligt World Happiness Report?

Vi inleder årets serie av frukostseminarier med att bjuda in Maike van den Boom, efterfrågad talare och bästsäljande tysk författare. Hon tar med oss på sin resa genom den skandinaviska arbetskulturen, som hon beskriver i sin nya bok Acht Stunden mehr Glück (Åtta timmar mer livsglädje). Dessutom välkomnar vi Annelie Johansson, grundare och vd för Happy Economy med affärsidén att fast förankra glädje i företagets dagliga arbetsrutin – och att mäta resultatet i produktivitet.
 

Program - hålls på engelska

Kl 08.30

Registrering och frukost

Kl 09.00

Åtta timmar mer livsglädje – Maike van den Boom

På sin 2-åriga resa genom det skandinaviska arbetslivet utforskade den tysk-nederländska experten kulturen i åtskilliga företag inom olika branscher och av olika storlekar. I hennes föreläsning avslöjar hon de viktigaste resultaten av denna forskningsresa om livsglädje på arbetsplatsen.
 


Kl 09.30


Happy Economy – Annelie Johansson

Grundaren och vd:n till Happy Economy hjälper företag att identifiera måttet av lycka på arbetsplatsen och sedan systematiskt inleda lyckoarbetet mot önskad målbild genom det individuella Happy Economy-programmet. Annelie har god erfarenhet av ledarskap, försäljning och affärsutveckling och menar att framgångsrika företag drivs av lyckliga medarbetare.


Kl 10.15

Seminariet rundas av

 

Övrigt
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och vi börjar morgonen med att bjuda på frukost. Icke-medlemmar samt no-show debiteras 500 kronor + moms. Antalet deltagare är begränsat.

Är du inte medlem? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.


Välkommen till en inspirerande frukost!


 

Kontaktperson

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

08:30
arrow_forward
10:15
18 jan
2019
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm

I samarbete med