Foto: via visualhunt

Digital studieresa: E-hälsa i fokus – följ med till Tyskland digitalt!

E-hälsa står högt upp på den politiska agendan både i Tyskland och Sverige, vilket innebär att det finns stor potential för nya affärskontakter länderna emellan – inte minst på grund av ett ökat politiskt tryck att digitalisera sjukvården. Skulle du vilja komma i kontakt med intressenter från sjukvård, politik och forskning i Tyskland? Då är vår digitala studieresa något för dig!

I dagarna tre kommer vi att fördjupa oss i den digitala hälso- och sjukvården i Tyskland. Hur ser det ut på den tyska marknaden i stort och i detalj? Hur ser det tyska regelverket kring e-hälsa ut just nu? Vilka produkt- och tjänsteområden är ledande på den tyska marknaden? Hur ställer sig de tyska sjukförsäkringarna till de nya tjänsterna? Vilka möjligheter finns det för utländska bolag?

För att få svar på dessa och andra aktuella frågor kommer vi att digitalt besöka sjukhus- och laboratorier, diskutera med tyska experter och lyssna på potentiella framtida affärskontakter inom sjukvård, politik och forskning. Med i programmet är bland annat CINIQ Centre av Fraunhofer Institutet HHI, Centre for Cardiovascular Telemedicine, Universitetssjukhuset Charité i Berlin, Werk! Inkubator i München, Medical Valley emn Digital Health Hub Nürnberg/Erlangen, Flying Health, Cliniserve, och Epatient Analytics.

Är du eller ditt företag intresserad av den växande tyska e-hälsomarknaden? Då hittar du vår inbjudan med mer information samt anmälningslänk här!

Programmet uppdateras kontinuerligt. Anmälan stänger den 18 november.

Den digitala resan arrangeras tillsammans med Swecare, en plattform för den svenska medicinbranschen med uppdrag av regeringen.

Kontakt

Ninni Löwgren Tischer

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 12

11:00
arrow_forward
12:30
1 dec
arrow_forward
3 dec
2020
Digital studieresa
Online

I samarbete med