Foto: Ecosummit.net

Delta i Ecosummit och träffa investerare online

Är du en ”smart green startup”, söker investerare till ditt bolag och är intresserad av den tyska marknaden? Perfekt – då ska du delta i den numera digitala konferensen Ecosummit – accelerating smart green startups den 6-7 maj. Tysk-Svenska Handelskammaren stöttar Energimyndigheten i organisationen av de svenska deltagarna.

Konferensen är ett digitalt event där innovativa startups och småbolag kan träffa investerare och vice versa. Det unika med konferensen är att den är helt och hållet fokuserad på green energy – och att därmed bara investerare som satsar på hållbara produkter och tjänster är på plats i det digitala mötesrummet. Energimyndigheten är partner till evenemanget. Deltagandet är kostnadsfritt för svenska företag på grund av Energimyndighetens partnerskap.

I konferensen ingår en pitch per företag framför ca. 400 intresserade start ups och investerare plus möjligheten till individuella möten med investerare. Ecosummit är öppen för alla smart green startups inom energi, mobilitet och städer. Den svenska pitchen är den 7 maj, kl. 11.55-12.40: Swedish Energy Ageny portfolio pitches. Konferensen är en mycket bra chans att attrahera investerare till bolaget och samtidigt ta ett steg in på den tyska marknaden, så passa på!

På grund av den aktuella situationen kommer det nya digitala upplägget av Ecosummit att se annorlunda ut jämfört med den tidigare planerade konferensen i Berlin. Mer information och agenda meddelas inom kort.

Hör av er om ni är intresserade till Sasan Shaba på Energimyndigheten (sasan.shaba@energimyndigheten.se) eller Verena Adamheit på Tysk-Svenska Handelskammaren (verena.adamheit@handelskammer.se).

 

 

Detta är ett evenemang inom German-Swedish Tech Forum som invigdes i januari 2017 av Angela Merkel och Stefan Löfven och är en innovationsplattform med syfte att öka samarbetet mellan industriföretag i Tyskland och Sverige.

Kontakt

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

08:00
arrow_forward
16:00
6 maj
arrow_forward
7 maj
2020
Videokonferens
Online

I samarbete med