Tysk-Svenska Handelskammarens julklappstips 2017

2017-11-30

Har shoppingstressen från Black Friday och Cyber Monday lagt sig? Då kan du nu i lugn och ro fundera på vilka klappar som ska ligga under julgranen i år. Det har blivit en tradition att Tysk-Svenska Handelskammaren presenterar olika presenttips från våra medlemsföretag. Här är årets lista.

Häftigare än 4D-bio

Överraska någon du tycker extra mycket om och köp biljetter till den enastående eventupplevelsen Planet Earth II – Live in Concert som kommer till Sverige i vår. Här kombineras den visuella storslagenheten hos briljanta natur- och djurfilmer med den medryckande akustiska upplevelsen av en åttio personer stor symfoniorkester. Som medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren får du dessutom rabatt på biljetterna till föreställningarna i Malmö, Göteborg och Linköping i februari/mars 2018.

Dags att bli vuxen...

Porslin till köket är alltid en uppskattad present och framförallt en julklapp man kan ha nytta av under lång tid. Kanske till och med den perfekta julklappen till de vuxna barnen som börjat flytta hemifrån? Villeroy & Bochs eleganta och charmiga Artesano Nature-kollektion finns i flera olika färger och innehåller porslin i alla olika former och storlekar.

 

Vardagslyx för huden

Det sägs att det kan bli dålig stämning om du ger bort skönhetsprodukter i present. Men vi på Tysk-Svenska Handelskammaren tänker utanför ramarna. Varför inte lyxa till julen lite och ge nära och kära något från det renommerade kosmetikmärket Babor? Deras Spa Shaping Vitamin ACE Body Cream är en rik och närande kroppskräm, en riktig vitaminkick för torr hud – någonting alla kan behöva under de torra och kalla vintermånaderna.
 

Fascinerande sedan 1946

Finns det några som längtar så mycket efter julen som våra barn? När tomten knackar på dörren och har med sig säcken fylld med julklappar, då syns glädjen i deras ögon. Vårt tips är att fylla säcken med fina presenter från Jollyroom som till exempel Brios Labyrintspel, en riktigt klassiker som till och med den ena eller andra vuxne smygspelat någon gång. Detta och många andra roliga prylar hittar du i Jollyrooms webbutik.
 

Eldrivna naturupplevelser

Varje år utser HUI Research årets julklapp. I år är det elcykeln. För den som inte vill investera i att köpa en eldriven cykel men som ändå vill ge sig ut på äventyr i cykelsadeln erbjuder researrangörer som BikeSweden fantastiska cykelresor genom Tyskland – till exempel längs med floden Mosel där man kan välja att ta sig fram på en modern elcykel. En veckas rundtur med besök på vingårdar, städer och fin natur kan bokas direkt via BikeSwedens hemsida.
 

Varje morgon blir ett nöje

Den perfekta julklappen till alla designmedvetna och kaffeälskande människor: den nya OneTouch kaffemaskinen från Miele. Med dess snygga design och enkla användning passar den in i de flesta hem och är en utmärkt överraskning att lägga under granen. Fler produkter hittar du förstås på miele.se, i Mieles showroom på Kungsgatan i Stockholm eller i Miele Shop i Göteborg.

 

Alla behöver strumpor

Den kanske vanligaste presenten man kan få i julklapp är ett par strumpor. Men vore det inte coolt att ge bort ett par personifierade strumpor? Hos Falke kan man välja att köpa strumpor med initialer på. Detta går att göra i många olika färger, typsnitt och med upp till fyra bokstäver för bara en liten extrakostnad. Mer om detta hittar du på Falkes hemsida där du kan välja mellan alla olika modeller, färger och material.