Vinnarna Jakob Kiefer, Irene Barnå, Per Stenholtz och Hedvig Falkenborn

Vinnarna Jakob Kiefer, Irene Barnå, Per Stenholtz och Hedvig Falkenborn.

Golfspelare
Golfbana, damernas fyrboll
Golfbana, golfspelare
Prisbordet

Priser från Allianz, BMW, Golfhäftet, Mackmyra och Scandic.

Vackra Bro Hof Slott GC

Äntligen! Tysk-svensk nätverksträff utan skärmar

2021-09-16

Solen sken från en klarblå himmel när handelskammarens första fysiska event på ett och ett halvt år ägde rum i tisdags på Bro Hof Slott Golf Club utanför Stockholm. Tillsammans med BMW arrangerades tävlingen Tysk-Svenska Handelskammaren och BMW Golf Cup.

Det var fullbokat när representanter från flera av handelskammarens medlemsföretag mötte upp på vackra Bro Hof Slott Golf Club för att spela på The Stadium Course. Banan är rankad nummer ett i Sverige och är en av Europas allra bästa banor.

Malin Johansson, kommunikationschef på Tysk-Svenska Handelskammaren hälsade välkommen och konstaterade att det var extra roligt att ses på riktigt med tanke på att handelskammarens event sedan mars 2020 på grund av pandemin endast bestått av webbinarier.

Elbilar och golfbilar

BMW visade upp sin senaste modell på elbilsmarknaden: BMW iX med två elmotorer, fyrhjulsdrift och en räckvidd för toppversionen på 60 mil. Medan BMW-bilen med sina 523 hästkrafter accelererar från 0 till 100 km/h på 4,6 sekunder erbjöd de eldrivna golfbilarna, som deltagarna tog sig runt banan med, ett något lugnare tempo. Under de dryga fem timmarna på banan fanns det gott om tid att ta in de välklippta greenerna och den vackra miljön.

Vinnare i damklassen blev Irene Barnå och i herrklassen Jakob Kiefer. På andra plats hamnade Hedvig Falkenborn och Per Stenholtz. Fina priser hade sponsrats av medlemsföretagen Allianz, BMW, Golfhäftet, Mackmyra och Scandic.