Packstation, e-handel och tysk stad

Foto: DHL/Pixabay/Unsplash

Webbinarium: Så lyckas du med e-handel i Tyskland

Välkommen till ett webbinarium där du får reda på allt du behöver veta för din e-handel på en av Europas största e-handelsmarknader. Dessutom avslöjar en av Sveriges snabbast växande e-handlare sina bästa tips!

I Tyskland har omsättningen för varor via nätet ökat med 15 procent under pandemiåret 2020. En trend som förväntas fortsätta: tre av fyra online-kunder uppgav att de skulle vilja beställa samma mängd eller mer i framtiden, vilket är 50 procent mer än i fjol. En mycket stor del av omsättningen sker via Amazon.

Detta webbinarium ger svenska företag som vill sälja produkter eller tjänster på den tyska e-handelsmarknaden kunskap om vad som är oumbärligt för att ta första steget. Deltagarna får konkreta råd, inspiration och framgångstips. Våra experter går igenom kulturella skillnader och viktiga lagar. Peter Alvmo, affärsutvecklare på SAP, delar med sig av de senaste trenderna inom e-handel.

Madelene Törnblom Maya Delorez

Dessutom får vi lyssna till och inspireras av 23-åriga Madelene Törnblom, som har lyckats ta sitt företag Maya Delorez från noll till 40 miljoner kronor i omsättning på bara tre år. Hon kommer att dela med sig av sina erfarenheter från lanseringen på den tyska e-handelsmarknaden.

För vem

Svenska företag inom B2B och B2C som planerar att börja sälja produkter och tjänster på den tyska e-handelsmarknaden samt företag som redan är verksamma i Tyskland men vill lyckas bättre.

Anmälan

Deltagaravgiften (inklusive videoupptagning och presentation som skickas ut i efterhand) för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren eller Svensk Digital Handel är 1500 SEK. Övriga betalar 2500 SEK. Moms tillkommer. Efter anmälan får du en länk till betalningen med kort.

Du kan anmäla dig här.

 

Kontakt

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

09:00
arrow_forward
11:30
28 apr
2021
Webbinarium
Online

I samarbete med