Tysk julfrukost med trendspaning inför 2018 (fullbokat)

Med sitt föreläsningsformat ”Trender Omvärld Framtid” gör John Mellkvist ett brett svep över några av de mest intressanta trenderna inom en rad olika områden och pekar på hur nya attityder, förändringar och innovativa steg påverkar såväl varandra som oss alla i vår vardag. När 2017 nu lider mot sitt slut bjuder vi in till denna medlemsfrukost där vi får ta del av aktuella trender och får en inblick i vad som väntar på det nya året.

John Mellkvist är Head of Future and Strategy på Mindmakers PR. Han har arbetat inom kommunikationsbranschen sedan mitten av 1990-talet på flera av Sveriges ledande byråer och är en uppskattad föreläsare. Han har nyligen synts i både SVT:s och TV4:s morgonsoffor, han skriver regelbundet i tidningen Resumé och medverkar återkommande i olika medier med sina spaningar och analyser som kommunikationsexpert.


Program
08.30 Registrering och tysk frukost
09.00 Seminarium ”Trender Omvärld Framtid"
10.00 Evenemanget avrundas
 

Övrigt
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och inbjudna gäster och vi börjar morgonen med att bjuda på frukost i decembermörkret. Antalet deltagare är begränsat och vid no-show debiteras 500 kronor + moms.

Är du inte medlem vill vi tipsa om att vi just nu bjuder på medlemsavgiften för resten av 2017. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.

Välkommen att anmäla dig till en inspirerande frukost här!
 

Kontaktperson

Sophia Loader

Event- och konferensansvarig

Telefon

+46-8-665 18 62

08:30
arrow_forward
10:00
14 dec
2017
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm

I samarbete med