Collage: SET Award, Preisträger

Foto: Dena

SET Award 2022 – ansök nu!

Start Up Energy Transition (SET) Award är en internationell tävling för start-ups och nybildade företag i hela världen som främjar den globala energiomställningen och därmed minimerar effekterna av klimatförändringarna.

SET drivs av den tyska energiagenturen dena och prisutdelningen äger rum i Berlin inom ramen för denas Tech Festival. Passa på att vara med och visa upp dig för potentiella kunder och partners! Ansökan kan lämnas in fram till den 31 januari 2022.

Företag kan ansöka inom fem olika kategorier, samtliga med fokus på ”clean energy”. Kategorierna är:

  • Clean energy generation
  • Demand-side innovation
  • Energy distribution and storage
  • Smart mobility and transportation
  • Quality energy access & SDG-7

2019 lyckades det svenska företaget Bl!xt att vinna sin kategori, 2020 blev svenska Enjay nominerad som finalist. Detta visar att svensk innovationskraft är en av de bästa i världen och ambitionen är att fler svenska företag ansöker och deltar i SET. Jesper Wirén, co-founder och CEO för Enjay, rekommenderar att delta i tävlingen:

”Vårt deltagande och finalplats i SET gav oss otroligt många bra kontakter, lärdomar och inte minst inspiration. De dörrar som nu öppnats för oss skulle tagit lång tid att ordna på egen hand om det ens varit möjligt överhuvudtaget.”

Är det nu din tur att bli finalist eller vinna 2022? Var med du också och skicka in din ansökan här senast den 31 januari 2022.

Kontakt

Christiane Binsteiner Foberg

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

10:00
arrow_forward
18:00
31 jan
2022
Denas Tech Festival
Berlin

I samarbete med