Foto: Passivhus- och hållbarhets-konferens

Passivhus- och hållbarhets-konferensen 2019

Årets Internationella Passivhus- och hållbarhetskonferens äger rum i Laholm den 24-25 okt 2019. Konferensen gästas av över 40 svenska och internationella föreläsare, däribland en rad tyska passivhus- och hållbarhetsexperter. En av talarna är grundaren till Passivhaus Institut i Darmstadt, professor Wolfgang Feist.

I samband med konferensen, som är förlagd till den nybyggda Glänningehallen i passivhusstandard, ordnas också en innovationsmässa som är öppen för allmänheten på andra konferensdagen. På programmet står dessutom ett studiebesök i Nya Glänninge passivhusskolan, poetry slam och en kvällsaktivitet med underhållning och närodlad middag.

Konferensen sätter in passivhuskonceptet i en kontext av klimatskydd och hållbarhet. Den vänder sig till experter och byggbransch men också till politiker, förvaltningar och intresserade privatpersoner.

Konferensen ordnas av vår partner Intressegrupp Passivhus Sverige och Laholms kommun i samarbete med Göteborgs Universitet, Tysk-Svenska Handelskammaren, Energikontor Norr, Laholmshem, tidningen Hållbart Byggande och hotell Riviera Strand i Båstad.

Varmt välkommen till en intressant och spännande konferens! Du kan anmäla dig här. 

09:00
arrow_forward
17:00
24 okt
arrow_forward
25 okt
2019
Glänningehallen
Laholm

I samarbete med