Mässmonter Swedish Energy Pavilion

Informationsmöte: Energimyndighetens samlingsmonter på Hannovermässan 2019

Sverige är partnerland till Hannover Messe 2019, världens största industrimässa som äger rum 1-5 april 2019. Detta innebär stor uppmärksamhet för alla svenska utställare som deltar på mässan nästa år. Eftersom Hannovermässan lägger stor fokus på att presentera smarta och innovativa energilösningar kommer Energimyndigheten och co-arrangören Forum för smarta elnät att arrangera en samlingsmonter för svenska cleantech-företag nästa år. Passa på att ta vara på den unika chansen när all fokus ligger på Sverige 2019!

Alla företag som erbjuder innovativa lösningar inom energieffektivisering, förnybar energi eller smarta elnät inkl. e-mobilitet och IKT är välkomna att delta. För att berätta lite mer om satsningen, pitch- och presentationschanser för de deltagande företagen samt programplanering på montern bjuder Energimyndigheten och Forum för smarta elnät in till ett informationsmöte kring den planerade samlingsmontern.

Agenda:

13.00  Välkommen på Tysk-Svenska Handelskammaren (Verena Adamheit)
13.10 Hannovermässan 2019 – fokus på Sverige (Linda Steen, Trade Fair Agency)
13.20 Den svenska nationella satsningen (Mona Hedenskog, Business Sweden)
13.30 Den svenska samlingsmontern inom energi inkl. anmälningsvillkor, kostnader och deadlines (Ludvig Lindström, Energimyndigheten)
14.00 Smarta elnät på energimontern (Albin Carlén, Forum Swedish Smartgrid)
14.15 Frågor och diskussion
14.30

Avslutning och kaffe

Varmt välkomna till informationsmötet! Vänligen titta närmare på erbjudandet för mer information. Efter informationsmötet står alla talare gärna till förfogande för frågor eller individuell rådgivning.

Vänligen anmäl er hos verena.adamheit@handelskammer.se. Tysk-Svenska Handelskammaren stödjer Energimyndigheten och Forum för smarta elnät i organisationen av montern och bokar individuella möten för de deltagande företagen.

Kontakt

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

13:00
arrow_forward
15:00
7 nov
2018
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm

I samarbete med