Foto: Unsplash/IVA

DSHK-lunch med Martin Creydt, Pandox

Få insidertips från hotellbranschen och låt dig inspireras av en äkta nordisk framgångssaga – välkommen till vår nästa DSHK-lunch som ger dig en inblick i Pandox värld!

Som gästtalare till vår jullunch välkomnar vi Martin Creydt, Senior Vice President för Property Management International på Pandox. I sin presentation "Internationell tillväxt med balansrisk" kommer Martin Creydt att berätta om den framgångsrika utvecklingen av Pandox till en av de ledande hotellfastigheterägarna i Nordeuropa. Under lunchen kommer vi även att lära oss mer om olika kontraktsmodeller som är relativt okända utanför hotellbranschen. Få en exklusiv inblick i hotellindustrin och lyssna till underhållande historier från den internationella hotellvärlden.
 

Anmälan och kostnad

Deltagaravgift för föredrag och lunch (inkl. alkoholfri dryck och kaffe) är 396 SEK + moms. Antalet platser är begränsat. Ingen återbetalning vid avbokning eller no-show.
 

DSHK*-luncherna äger rum några gånger per år, de hålls på tyska och ger dig som tysktalande chef möjligheten att skapa och vårda kontakter med andra tysktalande chefer inom vårt nätverk.
 

*DSHK=Deutsch-Schwedische Handelskammer

Kontakt

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

12:00
arrow_forward
13:45
3 dec
2019
Scandic Park
Karlavägen 43
Stockholm