Foto: IVA

DSHK-Lunch med Holger Keisinger, Miele

Framgångsrik genom innovationskraft: Hur lyckas Miele, tysk pionjär inom vitvarusegmentet, att kontinuerligt lansera världsinnovationer på marknaden – som till exempel en ugn som kan prata med maten?

Välkommen till årets första DSHK-lunch! Denna gång välkomnar vi Holger Keisinger, vd för Miele i Sverige, som gästtalare.

Under föredraget får du lära dig mer om innovationsarbetet på Miele och hur den är förankrad i företagets strategi. Holger Keisinger kommer också att förklara hur Miele använder innovationer för att kunna reagera på aktuella trender och utmaningar, både inom den "gamla" och den "nya" världen, samt utveckla nya affärsmodeller.

Anmälan och kostnad

Deltagaravgift för föredrag och lunch (inkl. alkoholfri dryck och kaffe) är 396 SEK + moms. Antalet platser är begränsat. Ingen återbetalning vid avbokning senare än 10 februari eller no-show.

DSHK*-luncherna äger rum några gånger per år, de hålls på tyska och ger dig som tysktalande chef möjligheten att skapa och vårda kontakter med andra tysktalande chefer inom vårt nätverk.

*DSHK=Deutsch-Schwedische Handelskammer

Kontakt

Katharina Hardt

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

12:00
arrow_forward
13:45
18 feb
2020
Miele Experience Center
Kungsgatan 5
Stockholm