Utlysning för ny omgång Swedish-German Cleantech Platform öppnar inom kort

2022-10-27

Vi söker tio svenska bolag inom cleantech som vill ta steget ut på den tyska marknaden!

Swedish-German Cleantech Platform, ett program som drivs av Tysk-Svenska Handelskammaren i uppdrag av Energimyndigheten, stöttar varje år tio noggrant utvalda innovativa svenska SME:s inom energirelevanta områden på deras väg in på den tyska marknaden. Utlysningen för den nya omgången av programmet öppnar inom kort!

Acceleratorprogrammet Swedish-German Cleantech Platform är skräddarsytt för företag som bidrar till den svenska energiomställningen till 100 procent fossilfritt och som är redo att internationalisera med fokus på Tyskland. Bolag med produkter, lösningar eller tjänster inom grön energi och energieffektivisering kan söka att delta i programmet, oavsett teknik eller användningsområde.

I programmet ingår två specialdesignade delegationsresor till Tyskland inklusive möten med utvalda aktörer från innovationsekosystemet, studiebesök samt pitcher och individuella affärsmöten med potentiella kunder och partner. Därutöver får varje deltagande företag som förberedelse interkulturell coachning och pitchträning. En passande fackmässa rekommenderas som del av programmet för att accelerera processen ytterligare och en koordinerad samlingsmonter organiseras för gruppen.

Har vi väckt ditt intresse? Skicka ett mail till Christiane Binsteiner Foberg för att bli kontaktad direkt när utlysningen har öppnats. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

 

 

Kontakt

Christiane Binsteiner Foberg

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96