Be-present

c/o Sunnanhed
Milstensvägen 33
174 62
Sundbyberg
Sverige
languages www.be-present.se

Akut behov av tyska eller svenska?

Lös problemet på samma smidiga sätt som man gjort på bland annat ÅF, Sollentuna kommunledningskontor och Södertälje sjukhus.

Där har man erbjudit arbetsplatsförlagd språkundervisning och resultaten har inte låtit vänta på sig! Konceptet är i stora drag följande: Kursen förläggs till den arbetsplats där kursdeltagarna finns och i många fall bekostar arbetsgivaren en timmes gruppundervisning per vecka samt kurslitteratur. Utmärkande för undervisningen är att den även väver in de studerandes egna branschspecifika- samt allmänna språkfrågor i utbildningen.

Under senare år har företaget anlitats av ÅF i Solna, Sollentuna kommunledningskontor och Grontmij arkitektkontor i Stockholm.

”Kursen i svenska på ÅF är jättegivande. En del av kursen är inriktad på individuella frågor.

De är till stor hjälp både på jobbet och i privatlivet. Lärare Berit är trevlig och undervisar utmärkt.

Genom hennes förklaringar och exempel är allt lätt att förstå. Jag har lärt mig väldigt mycket på kursen”. (kursdeltagare 2018, ÅF)

Språkföretaget be-present erbjuder sedan 2006 språkundervisning, enskilt och i grupp. Den mest efterfrågade produkten är skräddarsydd språkundervisning, framför allt på större och mindre företag och förvaltningar, främst i svenska som främmande språk samt i engelska och tyska.

Kursledare: Berit Sunnanhed Dipl. M.A. i tyska, engelska och svenska. Legitimerad språklärare med 30 år i branschen. Tvåspråkig svenska-tyska.

Be-presents övriga språkverksamhet består bland annat av översättningstjänster, språkgranskning av texter, samt hjälp med företags internationella offerter och kommunikation.

Se hemsidan: www.be-present.se

Tveka inte att höra av er!