Connecta Industri AB

Götavägen 148
187 63
Stockholm
Sverige
phone 0046 8 80 00 80
languages www.connecta.eu

Vi på Connecta Industri brinner för att hjälpa våra kunder med kvalitativa, kostnadseffektivt tillverkade kundspecifika gummiprodukter och gummitekniska lösningar som leder till bättre affärer. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1975 och har kompetens och erfarenhet för att hjälpa er med krävande gummitekniska lösningar i de flesta gummi material.

 

Vi skapar mervärde för ert företag genom ledande polymerteknologi, bred kompetens och effektiva produktionsmetoder och logistiklösningar. Vi fokuserar på våra kunders behov och levererar rätt produkt, på rätt plats, i rätt tid, i rätt kvantitet och i rätt kvalitet. Vi skall dessutom åstadkomma detta till lägsta möjliga kostnad för dig som kund! Vi ska vara en attraktiv och konkurrenskraftig strategisk affärspartner och leverantör.

 

Vår affärsmodell bygger på att stödja våra samarbetspartners och tillsammans ha fokus på marknadsmöjligheter för att anpassa produktutbudet/utvecklingen på det mest effektiva sättet, tillsammans är vi starka!

 

Connecta Industri AB levererar varierande industrigummiprodukter till flera olika branscher, våra kunder finns inom områdena bygg, vatten och avlopp, möbel-telekom och bilindustri samt vitvaruindustri m.fl. Besök gärna vår hemsida www.connecta.eu.