Lediga tjänster och agentuppdrag i nätverket

Här publicerar vi annonser där företag från vårt nätverk söker personal eller affärskontakter till sina bolag i Tyskland eller Sverige.

Genom att annonsera hos oss når du många intressenter från vårt stora tysk-svenska nätverk. Tysk-Svenska Handelskammaren rankas högt i sökmotorer och denna sida är en av våra mest besökta. Förutom här på webben gör vi reklam för annonserna i vårt nyhetsbrev som var tredje till fjärde vecka går ut till nästan 4400 mottagare på våra ca 1150 medlemsföretag, partner, myndigheter och press samt att er annons exponeras via våra konton på sociala medier (Twitter, Linkedin, Facebook). Företag som är medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren annonserar helt kostnadsfritt, övriga ber vi kontakta oss för prisuppgift.

Vid intresse och prisinformation kontaktar du avdelningen Communications, Members & Events på telefon +46-8-665 18 54 eller via mail.

Praktisk information
Vi behöver från er antingen en direktlänk till er annons eller en komplett PDF med kontaktuppgifter och gärna en klickbar länk till ansökningsformulär. Detta skickar ni oss via mail. Vi förbehåller oss rätten att redigera insänt material. Vi erbjuder även översättning av er annons vid behov, för det tas en avgift ut. Kontakta oss för vidare information. Annonsen ligger ute tills sista ansökningsdag passerats om inget annat överenskommits, dock längst sex månader.

Kontakt

Sara Ernvin

Medlemsansvarig

Telefon

+46-8-665 18 54

Ansök om medlemskap


Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

Avgift per år:

  • För upp till 10 anställda: 1900 SEK
  • För 11-100 anställda: 3200 SEK
  • För 101-500 anställda: 5700 SEK
  • För fler än 500 anställda: 7600 SEK

Förutom 100 SEK är avgiften avdragsgill.

Vilka tjänster är särskilt intressanta för er?
Vänligen notera att uppsägning av medlemskap i Tysk-Svenska Handelskammaren (TSHK) endast är möjlig till kalenderårets slut och att en begäran om utträde ska vara TSHK tillhanda senast den 30 november. Att avsluta en affärsrelation med TSHK eller TSHK Service AB betyder inte automatiskt ett avslut av medlemskap i TSHK. Medlemskapet måste avslutas separat och uttryckligen.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.