Tysktalande Sales development specialist till Meritmind, Stockholm

Meritmindkoncernen fortsätter att växa både i Sverige och utomlands. Sedan starten för 20 år sedan har vi haft en expansiv tillväxt och arbetar med många av Sveriges största och mest namnkunniga företag. Vi söker nu en Sales development specialist till vårt kontor i Stockholm. Du kommer arbeta med att skapa en närmare relation till våra kunder för vår organisation i Tyskland. Vilket innebär att du, förutom svenska, måste behärska tyska flytande i tal och skift. Du är en digital och affärsdriven stjärna med stort driv och vilja till att medverka till att ta vårt försäljningsarbete till nästa nivå.

Vi söker dig som förstår att dra nytta av fördelarna med nya digitala verktyg i säljarbetet. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla vår digitala kundbearbetning via olika digitala hjälpmedel, såsom MS Dynamics 365, Linkedin, Sales Navigator i kombination med vår Marketing Automation (Act-on).

Digital bearbetning av kundkontakter är en självklarhet för dig. Du har sannolikt en bakgrund från en digital byrå med fokus på försäljningsutveckling.  Du har sannolikt även egen erfarenhet av direkta kundkontakter via Linkedin, Sales Navigator och In-mail.

Du jobbar tätt tillsammans med våra kundansvariga kollegor i Tyskland, för att sondera företag som kan tänkas ha behov av våra tjänster. Alla marknader är unika varför vi ser att det är av viktigt att du har god kunskap om den tyska marknaden och företagsstrukturer. Hur man gör affärer, hur man når fram till olika beslutsfattare. Rollen innebär en hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med presumtiva och befintliga kunder. Allt för att öka sannolikheten till fler bokade möten och framgångsrika affärer.

Du behöver ha ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och försäljning. Du trivs i att skapa relationer med andra och du har en stark vilja att göra affärer. Du ingår i ett säljteam bestående av 10 personer. Du rapporterar till vår försäljningschef i Sverige och kommer att ha ett tätt samarbete med övriga i teamet. Att jobba i Meritminds säljteam innebär att du kommer ha många trevliga kollegor, ha nära till skratt och en härlig vardag!

Du är rätt för oss om du:

  • Har en säljbakgrund och ett starkt resultatfokus
  • Har erfarenhet från olika CRM-system
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt
  • Har någon erfarenhet att jobb med digital bearbetning och identifiering av kund
  • Motiveras av att ha kontakt med potentiella och befintliga kundkontakter
  • Vill utvecklas inom försäljning av konsulttjänster tillsammans med ett etablerat företag och professionella kollegor
  • Är en social lagspelare
  • Har du någon form av erfarenhet av Marketing Automation – är det ett plus

Meritmind erbjuder dig:
Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap och i din roll kommer du vara med i olika innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Placering: Stockholm

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Välkommen med din ansökan till vår Operativa chef Susanne Werngren.

Skicka din ansökan till: rekrytering.stockholm@meritmind.se

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Werngren på telefon 0708-329792. Vi ser fram emot din ansökan!