Skyltmax söker tyskspråkig kundservicemedarbetare

Är du serviceinriktad, drivs av att hitta lösningar och har ett stort intresse för kommunikation? Brinner du för att tillsammans med ett team arbeta självständigt och ta eget ansvar?

Då är kanske detta något för dig!

Vi på Skyltmax är certifierade enligt Great Place to Work och jobbar ständigt efter målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi är en nytänkande skylttillverkare som digitaliserar branschen och vår drivkraft är att skapa enkla lösningar som tillgodoser kundens behov samt att ha en förstklassig kundservice. Genom designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar utan att göra avkall på enkelhet, lågt pris och snabba leveranser.

Vi fortsätter att växa för fullt och söker nu efter ytterligare en medarbetare som kan bli en del av vårt kundserviceteam och ha ansvaret för våra tysktalande kunder.

Om tjänsten

Som en del i vårt kundserviceteam kommer ditt arbete huvudsakligen bestå av att ta hand om våra tysktalande kunder genom mail, telefon och chatt. Dessa kunder kommer till stor del från Tyskland men även Österrike och Schweiz. Utöver det kommer du arbeta med orderhantering, räkna på offerter samt hjälpa våra kunder med enklare design- och bildhantering. Vi stävar ständigt efter att leverera den bästa kundupplevelsen och du kommer att få alla verktyg du behöver för att göra våra kunder nöjda!

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där frihet under ansvar präglar vardagen. En arbetsplats med helt nybyggda lokaler och engagerade kollegor och möjlighet till stort inflytande. Här får du möjligheten att lära dig eller utvecklas inom skyltproduktion, enklare bildhantering och framförallt kommunikation.

Vi erbjuder dessutom förmåner utöver det vanliga. Se listan på vår karriärsida för ett urval!

Du som person är bekväm i en organisation under ständig utveckling. Du är prestigelös och orädd för nya människor och utmaningar. Du har en vana av att arbeta med dator, bekväm i att bemöta kunder via telefon och mail samt att arbeta individuellt. Du sätter också ett högt värde på att genuint och i alla lägen sätta kunden i fokus och därigenom leverera den bästa servicen tillsammans med hela vårt kundserviceteam.

Vi vet att du kommunicerar flytande på tyska såväl tal som skrift. Det är även meriterande om du utöver det kommunicerar obehindrat på antingen svenska, tjeckiska, nederländska, polska, italienska eller franska.

Det är ett plus om du har erfarenhet inom skylttillverkning, printproduktion, e-handel eller någon typ av serviceyrke sedan tidigare. Det ses också som en fördel om du har erfarenhet eller kunskaper i Adobes programserie, om än inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och saknar du några skills eller kunskaper är det ingen fara, vi ser till att du lär dig!

Bra att veta

  • Start: Så snart som möjligt
  • Plats: Bårhult, Landvetter
  • Omfattning: Heltid - vikarieanställning
  • Lön: Fast lön

Ansök här.