Skyltmax söker svensk- & tysktalande kundservicemedarbetare

Vi jobbar ständigt efter målet att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser! Med Tyskland som vår största marknad söker vi nu efter ytterligare en tysktalande medarbetare till vårt kundserviceteam. Vill du vara med på resan?

Med flertalet utmärkelser i bagaget, såsom Gasellpriset fyra år i rad, Superföretag enligt Veckans Affärer och nu även certifierade enligt Great Place to Work fortsätter vi växa för fullt.

Om tjänsten

Som en del i vårt kundserviceteam bidrar du till att uppfylla vår vision om att leverera den bästa kundupplevelsen inom skyltar och trycksaker. Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att ta hand om våra skandinaviska och tyska kunder genom telefon och mail. Du kommer att räkna på offerter och även hjälpa våra kunder med design och enklare bildhantering. Du kommer att få alla verktyg du behöver för att göra våra kunder nöjda. Läs gärna mer kring vår nöjd kundgaranti här.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter där frihet under ansvar präglar vardagen. En arbetsplats med fina lokaler och engagerade kollegor och möjlighet till stort inflytande. Här får du möjligheten att lära dig eller utvecklas inom skyltproduktion, enklare bildhantering och framförallt kommunikation.

Vi erbjuder dessutom förmåner utöver det vanliga. Se listan högre upp på sidan för ett urval!

Du som person är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra gårdagens arbete ytterligare. Du är prestigelös och orädd för nya människor och utmaningar. Du är bekväm med att prata i telefon och du sätter ett högt värde på att genuint och i alla lägen sätta kunden i fokus och därigenom leverera den bästa servicen.

Vi vet att du kommunicerar obehindrat på både svenska, tyska och engelska i såväl tal som skrift. Du har också erfarenhet från någon typ av serviceyrke. Du är driven, målorienterad och får saker gjorda.

Det är även ett plus om du om du har erfarenhet inom kundservice, e-handel eller kunskaper i Adobes programserie. Det ses också som en fördel om du har erfarenhet från trycksaksbranchen eller annan grafisk produktion, om än inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och saknar du några skills eller kunskaper är det ingen fara, vi ser till att du lär dig!

Bra att veta

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Jonsereds Fabriker, Partille
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön

Ansök via direktlänk på hemsidan: http://jobb.skyltmax.se/