Lidl söker Operativ inköpare

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 180 butiker runt om i Sverige.

För att våra kunder ska kunna handla smart måste även vi arbeta smart. Vi vill att våra kunder bara ska betala för det som de får med sig hem i matkassen. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett attraktivt produkt- och sortimentsutbud. Här skapas förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet till låga priser.

Din roll

I rollen som operativ inköpare på vår frukt- och grönt-avdelning kommer du framförallt att arbeta med orderläggning av vår frukt och grönt och på så sätt säkerställa att vi har rätt mängder av dessa varor i våra butiker. Arbetet kring orderläggning innebär snabba deadlines varje dag och vecka. För att passa i rollen behöver du även kunna se de olika svängningar som sker på marknaden, så att vi kan leverera färska varor till våra kunder. Utöver detta kommer du även att vara ute i butik för att handla varor och kontrollera priser. Du kommer dessutom att vara med i förberedelsen av våra återkommande varugruppsanalyser.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort intresse för dagligvaruhandeln. Du är en skicklig och noggrann administratör som är van att arbeta i Excel och olika orderläggningssystem. Du gillar att arbeta mot täta deadlines och trivs i en roll där du får lösa praktiska ärenden. Har du kunskaper i tyska är det meriterande.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna till och med år 2020 då vi flyttar till Barkarby.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 28 juli 2019.  Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Översikt

Region: huvudkontor Solna
Anställningsform: Heltid
Referensnummer: SE-014608

 

Frågor?

Välkommen att kontakta oss!

Maila oss på:
» jobb@lidl.se