BSC Business Service Club söker Projektledare till Stockholm Incoming

Är du en erfaren projektledare som kan Stockholm? Vill du arbeta som projektledare hos en modern Eventbyrå under stark utveckling? Då ska du söka denna tjänst!

Om BSC

Eventbolaget BSC Business Service Club är en fullservicebyrå inom event, konferens, resor och nöjen som tar fram kreativa förslag och ger service på toppnivå. Grundat 1987, så en av Sveriges mest rutinerade partners. 2015 grundades dotterbolaget BSC Travel för att kunna producera gruppresor utomlands på samma höga nivå som de svenska eventprojekten. Bolagen omsätter tillsammans 45 MSEK (2017).Se www.bsc.se/om-oss för mer information!

Om BSC Incoming

BSC satsar på att renodla eventproducerandet under affärsområdet ”BSC Incoming”. Här kommer vi ha vår samlade projektledarexpertis och hit kommer vi hänvisa företagskunder som har besökare till Sverige och utländska företag som har Sverige som destination att besöka.

Om tjänsten

Vi söker nu en projektledare med erfarenhet av grupper för incoming.
Som projektledare ansvarar du för att initiera, planera och genomföra mindre och större eventprojekt i Sverige för internationella besökare.Du har totalansvar för dina egna projekt och över projektgruppen i de fall en sådan tillsätts. Efter genomförda events ansvarar du för uppföljning och utvärdering. Vårt kontor ligger idag i ett av tornen vid Globen.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare för Incoming kommer du ta en aktiv roll inom marknadsföring, försäljning och projektledning. Du kommer att aktivt arbeta med att offerera och sälja in projekt, för att sedan projektleda dessa från ax till limpa. Projektens storlek kan variera efter kunden, men kan innebära allt från ett mindre företagsbesök med ett minutiöst 3-dagarsprogram till ett event med flera hundra deltagare från olika delar av världen. Du förhandlar med leverantörer i Sverige och etablerar nya kontakter inom olika branscher för att kunna tillmötesgå kundens önskemål och behov. Deltagande på mässor, möten med nya och befintliga kunder samt aktivt bearbeta relationer både med kunder och leverantörer hör till vardagen och något du bör brinna för. Vi ser även att du med din erfarenhet och kompetens aktivt bidrar med att utveckla affärsområdet BSC Incoming.

Formella krav

-5+ års erfarenhet som projektledare
-Goda referenser från både kunder och personalansvariga
-Erfarenhet av projektledning inom Incoming
-Erfarenhet från eventbyrå (meriterande)
-Dokumenterad försäljningserfarenhet
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
-Meriterande om du har ytterligare språkkunskaper som t ex tyska
-God kännedom om Stockholm (museer, restauranger, sevärdheter, hotell etc)
-Körkort B

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en person som är van att leda projekt. Du har en utvecklad projektmetodik och är duktig på att styra dina kunder. Utöver detta ser vi att du är en driven och ambitiös person. Du är social och har lätt för att knyta kontakter samt tillsammans med kollegor driva uppdrag i mål.

Övrig information:

Tjänsten avser heltid
Start: Enligt överenskommelse 2018
Plats: Stockholm, Globen
Lön: Enligt överenskommelse
Vid frågor ang. tjänsten kontakta maria@bsc.se eller telefon 08-702 00 70

Ansökan

Via epost till Maria Park, VD: maria.park@bsc.se
Vid frågor ang. tjänsten kontakta maria.park@bsc.se eller telefon 08-702 00 70