Bär Cargolift söker en Service & Parts Manager för Skandinavien

Bär Cargolift är en av de största tillverkarna i Europa av tekniskt sofistikerade bakgavellyftar. I nästan 40 år har medarbetare jobbat med mycket tekniskt kunnande och engagemang för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder. Nu växer Bär Cargolift i Skandinavien och behöver utöka med en Service & Parts Manager Scandinavia.

Din uppgift:

I Skandinavien samarbetar Bär Cargolift med flera olika service partners och påbyggare. Din uppgift kommer vara att besöka och samarbeta med dessa service partners och påbyggare för att öka servicen och även försäljningen i Skandinavien. Du ska kunna erbjuda teknisk support, utbildning för service partners, samt bidra med försäljningen. Du ska även hålla kunderna uppdaterade med nyheter och innovationer rörande produkterna. Du kommer att jobba nära den Skandinaviska chefen som du även rapporterar till.

Din profil:

  • Flerårig profesionell erfarenhet av teknisk försäljning med erfarenhet av hydraulik eller mekanik
  • Serviceinriktad med stort kundfokus
  • Positiv självständig och lösningsorienterad
  • Flytande på tyska i tal och skrift samt goda erfarenheter i Engelska eller Tyska
  • Du är van vid att arbeta självständigt och på distans, idealt i Stockholms området
  • Möjlighet att resa i tjänsten krävs

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder en oberoende position I ett solitt och innovativt företag där du är gemensamt ansvarig för tillväxten på den Skandinaviska marknaden. Förutom en bra lön, tjänstebil, laptop och telefon, erbjuder vi ett jobb med utrymme för eget initiativ och ett varierat arbete. Du kommer att jobba hemifrån med ett stort antal kunder. Detta är ett jobb med stora framtida möjligheter.

Kontakt:

Laura Krause (Junior HR Manager) – mail: Krause@baer-cargolift.de – phone: 0049 (0) 7131 2877-174 – www.baer-cargolift.com/se