Foto: RuhrSummit

Foto: IHK zu Dortmund

Foto: RuhrSummit

Foto: DIHK

StartUp! Germany Tour 2020

Är du en startup som vill komma igång med internationaliseringen efter restriktionerna börjat lättna? Då erbjuder vi dig en chans att ta dig in på den tyska marknaden redan under den kommande hösten. Varmt välkommen till StartUp! Germany Tour.

Touren riktar sig till startups inom insurtech, mobility / logistics och smart cities. Målet med hela resan är att etablera kontakt med corporates, skaffa potentiella kunder och partners samt att utforska innovationsekosystemet i Nordrhein-Westfalen (NRW) och spana in de bästa platserna för internationella startups i delstaten. Resan går av stapeln i v. 44 och vi besöker Düsseldorf, Köln och delar av Ruhrområdet. Programmet består av pitches framför corporates, B2B-matchings, investor meetings och ett deltagande i NRWs största startup konferens, Ruhr Summit, samt flertalet andra aktiviteter. Missa inte denna chans att knyta nya, värdefulla kontakter och att därmed få viktiga ingångar in på Europas största marknad.

Hela touren är kostnadsfri för startups. Deltagarna står enbart för sina egna resekostnader. Startups som vill delta får inte vara äldre än 10 år och måste ha en scalable business model samt vara intresserade av den tyska marknaden. Touren arrangeras i kooperation med de tyska handelskamrarna i Tysklands största delstat, Nordrhein-Westfalen (NRW).

Är du intresserad? Hör gärna av dig så hjälper vi dig. Anmälan sköts via oss. På länkarna till höger kan du läsa mer om upplägget. Spana även gärna in årets program och hemsida. Mer information kommer inom kort.

Detta är ett evenemang inom German-Swedish Tech Forum som invigdes i januari 2017 av Angela Merkel och Stefan Löfven och är en innovationsplattform med syfte att öka samarbetet mellan industriföretag i Tyskland och Sverige.

Kontaktperson

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

16:00
25 okt
arrow_forward
30 okt
2020
Düsseldorf
Köln

I samarbete med