Foto: IHK zu Dortmund

Start.up! Germany Tour 2021

Är du en svensk startup som är redo för internationalisering? Är du sugen på den tyska marknaden? Tysk-Svenska Handelskammaren bjuder in fem svenska startups att delta på Start.Up! Germany Tour 2021.

På denna digitala konferens får startups inom insurtech, mobility / logistics och smart cities möjligheten att etablera kontakt med företag från tyska ”Mittelstand”, skaffa potentiella kunder och partners samt få en inblick i innovationsekosystemet i Nordrhein-Westfalen (NRW). NRW med sina 18 miljoner invånare är inte bara Tysklands folkrikaste förbundsland utan även en hotspot för startups. Totalt deltar företag från 38 länder på touren.

Vill du delta? Anmäl dig innan den 30 juni!

För startups är deltagandet kostnadsfritt. Startups som vill delta får dock inte vara äldre än 10 år och måste ha en skalbar affärsmodell samt vara intresserade av den tyska marknaden. Om ditt startup uppfyller dessa kriterier är du välkommen att höra av dig till oss innan den 30 juni. Utav alla ansökningar väljer vi sedan ut fem startups som får delta i touren. Vi ser fram emot din intresseanmälan som du lämnar via formuläret på höger sida.

Vinn en resa till Düsseldorf

Utöver det digitala formatet kommer 15 utvalda startups att få resa till Düsseldorf för att delta i en pitchfinal på plats. Prispengarna uppgår till ett totalt värde av 30 000€, varav vinnaren kammar hem 7 500€. Vilken svensk startup som skickas ned till Tyskland kommer att annonseras i slutet av augusti. Finaltävlingen äger rum sista dagen av Start.Up! Germany Touren.

Webbinarieserie

För att ge alla intresserade startups en första inblick i den tyska marknaden arrangerar våra tyska partners en webbinarieserie. För mer information klicka här. Första webbinariet äger rum den 8 juni och fokuserar på startup-ekosystemet i NRW. Deltagandet är kostnadsfritt. Vänligen anmäl dig här.

Touren arrangeras i kooperation med de tyska handelskamrarna i Ruhrregionen, Düsseldorf och Köln och DIHK. Partners är NRW.Global Business, Germany Trade and Invest och näringsdepartementet NRW.

Kontakt

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

18:00
14 nov
arrow_forward
17 nov
2021
IHK zu Dortmund
Webbinarium
Online

I samarbete med