Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman i Swedish Energy Pavilion på Hannover Messe 2019
Sachsens Wirtschaftsminister Martin Dulig besucht den Swedish Energy Pavilion auf der Hannover Messe 2019 und spricht mit einem Aussteller.
Mässbesökare i Swedish Energy Pavilion på Hannover Messe 2019.
Prinz Carl Philip von Schweden und die schwedische Außenhandelsministerin Ann Linde besuchen den Pavillon der Energiebehörde auf der Hannover Messe 2019.

Nu söker vi företag för deltagande på Hannovermässan

För femte året i rad anordnar Energimyndigheten med hjälp av Tysk-Svenska Handelskammaren en energipaviljong för svenska små och medelstora företag med energilösningar på Hannovermässan 20 – 24 april, 2020.

Hannovermässan är världens största industrimässa med 215.000 besökare och över 5.000 utställare från 98 länder. Det är en oslagbar arena för att visa upp ditt företag och knyta tyska och andra internationella affärskontakter. Huvudtema för Hannovermässan 2020 är Industriell Transformation.

Unik möjlighet att positionera svensk spetskompetens

Samlingsmontern kommer att ligga i hall 27, där man visar upp ”integrated energy systems and solutions” och många innovativa lösningar. Paviljongen är ca 100 kvm stor och kringaktiviteter både i paviljongen och på andra scener stödjer de deltagande företagens marknadsföring. Förra året deltog 22 företag och ytterligare 10 svenska nätverk och organisationer. Ett av de deltagande företagen i 2019 års succémonter, Velove, säger:

– Swedish Energy Pavilion var med sin högkvalitativa och unika design en viktig och uppmärksammad mötesplats på mässan. Vi har fått nya kunder från offentlig och privat sektor, kunde bygga på samarbetet med våra tyska partner och utveckla idéer för vår affärsmodell. Tack vare affärerna vi lyckades säkra här på plats har vårt mässdeltagande lönat sig direkt, säger Benjamin Georg, Tysklandsansvarig hos lastcykeltillverkaren Velove Bikes.

Begränsat antal platser

Utrymmet i samlingspaviljongen är begränsat och därför är det viktigt att bekräfta med anmälan snarast. Placering i paviljongen följer efter tidpunkt för anmälan. Kostnad för deltagande i montern är 25 000 kr per företag.

Det här får du som utställare:

  • Plats i den svenska energipaviljongen
  • Möjlighet att delta i pitchar och andra B2B-aktiviteter
  • Stöd genom Tysk-Svenska Handelskammaren med riktade insatser för att få skräddarsydda möten med relevanta kontakter vilket kan vara avgörande om man vill ha succé på mässan.
  • Aktiviteter i paviljongen för att skapa intresse och dra folk

För mer information och anmälan kontakta Verena Adamheit på verena.adamheit@handelskammer.se.

 

 

 

 

Detta är ett evenemang inom ramen för German Swedish Tech Forum, innovationsplattformen som Tysk-Svenska Handelskammaren och IVA gemensamt står bakom. Läs mer om forumet här.

Kontaktperson

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

09:00
arrow_forward
18:00
20 apr
arrow_forward
24 apr
2020
Messegelände
Hannover

I samarbete med