stephan stahl deutsch-schwedische handelskammer coaching future leaders

Foto: Shutterstock

Future Leaders

Developing Potentials – med start i mars 2020!

Att utveckla sina ledare är ofta avgörande för företagen. Nu erbjuder Tysk-Svenska Handelskammaren chefer på våra medlemsföretag ett skräddarsytt interkulturellt potentialutvecklingsprogram tillsammans med den certifierade tysk-svenske ledarskapscoachen Stephan Stahl från Quest-Team: Future Leaders.

Den digitala eran består av en mer komplex, global och samarbetsbetonad arbetsmiljö än tidigare. Med Future Leaders vill vi utveckla morgondagens ledare. Programmet består av ett 12 månader långt personligt potentialutvecklingsprogram där ledare från våra medlemsföretag samlas i ett öppet forum för att tillsammans utveckla sin "mindset", "toolset" och "skillset". Deltagarna får lära sig effektiva metoder, principer och användbara verktyg som är viktiga att ha med sig när vi utvecklar en framgångsrik interkulturell arbetsmiljö.

Målgrupp: Personer i ledande positioner från olika medlemsföretag.

Certifierad coach: Stephan Stahl på Quest-Team är en tysk-svensk-amerikansk trespråkig coach med djupgående interkulturell kompetens och gedigen erfarenhet inom ledarskapscoaching.

Investering: Deltagare från Tysk-Svenska Handelskammarens PremiumPartner:
75 000 SEK*/deltagare, Medlemsföretag: 78 000 SEK*/deltagare
*exkl. moms och ev. rese- och boendekostnader

Tid: Future Leaders startar i mitten av mars 2020 och pågår i 12 månader. Programmet innehåller 7 fysiska sammankomster á 2 dagar i Stockholm liksom 3 individuella coachings (även på distans).

Språk: Utbildningen hålls främst på engelska.

Kontaktperson

Aino Weber

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 61

08:00
arrow_forward
17:00
6 mar
arrow_forward
19 feb
2020
arrow_forward
2021
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm