Foto: RuhrSummit

Foto: IHK zu Dortmund

Foto: RuhrSummit

Foto: DIHK

Digital StartUp! Germany Tour

Är du en startup som vill komma igång med internationaliseringen efter restriktionerna börjat lättna? Då är denna digitala konferens något för dig. Varmt välkommen till Digital StartUp! Germany Tour!

Den digitala konferensen riktar sig till startups inom insurtech, mobility / logistics och smart cities. Målet med touren är att etablera kontakt med corporates, skaffa potentiella kunder och partners samt att få en inblick i innovationsekosystemet i Nordrhein-Westfalen (NRW).

Programmet består av digitala pitches, virtuella B2B-matchings och investor meetings samt flertalet andra aktiviteter. Missa inte denna chans att knyta nya, värdefulla kontakter och att därmed få viktiga ingångar in på Europas största marknad.

För startups är deltagandet på StartUp! Germany Tour kostnadsfritt. Startups som vill delta får dock inte vara äldre än 10 år och måste ha en skalbar affärsmodell samt vara intresserade av den tyska marknaden. Touren arrangeras i kooperation med de tyska handelskamrarna i Tysklands största delstat, Nordrhein-Westfalen (NRW). Mer information inom kort!

Är du intresserad? Hör gärna av dig så hjälper vi dig.

Detta är ett evenemang inom German Swedish Tech Forum som invigdes i januari 2017 av Angela Merkel och Stefan Löfven och är en innovationsplattform med syfte att öka samarbetet mellan industriföretag i Tyskland och Sverige.

Kontakt

Verena Adamheit

Market Entry & Business Development

Telefon

+46-8-665 18 96

16:00
25 okt
arrow_forward
28 okt
2020
Digital
Konferens

I samarbete med