Prefa sucht einen Country Manager für Schweden (m/w/d)

PREFA–gruppen har under de senaste 70 åren gjort sig känd i hela Europa inom utveckling, produktion och

marknadsföring av tak- och fasadsystem i aluminium. PREFA är ett snabbväxande och innovativt företag med verksamhet i 22 europeiska länder. Vi är i dagsläget 500 engagerade medarbetare. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en affärsorienterad country manager till Prefa i Sverige som med energi och driv kan skapa lönsamhet och tillväxt. Här får du möjlighet att arbeta nära marknaden och dina medarbetare! För oss är det viktigt att du har ett öppet sinne och har lika nära till skratt som oss! 

 
Ansvarsområde
 
I din roll som country manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för Sverige vilket inkluderar försäljnings- , budget- och personalansvar. Fokus kommer ligga på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom utveckling av befintliga kunder men också genom bearbetning av nya. Det kommer förväntas av dig att du engagerar dig i branschorganisationer och marknadsevenemang som en del i detta. 
 Du kommer att ha resultat- och personalansvar där du förväntas engagera och utveckla medarbetarna i att nå uppsatta mål. Personalgruppen består av ett tiotal medarbetare med placering i Malmö, Göteborg och Stockholm.
 
Prefa är ett snabbväxande företag med ambition om att de närmaste åren öka tillväxt och resultat. Tjänsten kommer ha placering på kontoret i Malmö men du kommer även att representera Prefa runt om i landet.
 
Kvalifikationer
 
För att trivas i rollen ser vi att du har god vana av att driva försäljning och resultat framåt. Du har goda erfarenheter av och känner dig trygg i förhandlingssituationer samt i att vara ett stöd till dina medarbetare vid dessa frågeställningar. Vidare har du ett par års erfarenhet av personalansvar där du agerat bollplank gentemot dina medarbetare. 
 
Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav då koncernspråket är engelska. Meriterande är om du även har goda kunskaper i tyska. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen eller närliggande branscher.
 
Då Prefa i Sverige idag är ett mindre team söker vi dig som trivs i en öppen miljö och kan se dig själv som en del av oss. Medarbetarna är självgående personer vilket gör att vi söker en ledare med tillit samtidigt som du agerar en god ledare och förebild. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För att läsa mer om tjänsten och skicka in din ansökan följ länken.
 
För information: Therese Roos, rekryteringskonsult på Randstad i Malmö, therese.s.roos@randstad.se

 

https://www.prefa.se