Märkning av livsmedel

Vi ger dig råd om märkning av livsmedel i Tyskland och Europa.

Huvudregeln för livsmedelsmärkningen i EU är att den inte får vilseleda konsumenterna. Ett ökande utbud av märkningssystem för livsmedel kan vara förvirrande.

Märkning är ett komplext område där det ofta handlar om bedömningar av uppgifter. Vi erbjuder information och praktisk hjälp angående regler och förordningar på livsmedelsområdet samt hjälp med översättning till landets språk. Vi samarbetar med institut i Europa som har långvarig erfarenhet inom livsmedelsmärkning.

Kontakt

Johan Uhlin

Miljörapportering | Avdelningschef

Telefon:
+46-40-30 49 46
Kontakta mig
Vi tar endast emot ärende från företag och organisationer.
Genom att skicka in formuläret behandlar Tysk-Svenska Handelskammaren dina personuppgifter. Integritetspolicy | Tysk-Svenska Handelskammaren
Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte och för att förhindra automatiska skräppostmeddelanden.

* Obligatoriska fält

Kontakt

Eva Trulsson

Miljörapportering

Telefon:
+46-40-30 49 45
Kontakta mig
Vi tar endast emot ärende från företag och organisationer.
Genom att skicka in formuläret behandlar Tysk-Svenska Handelskammaren dina personuppgifter. Integritetspolicy | Tysk-Svenska Handelskammaren
Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte och för att förhindra automatiska skräppostmeddelanden.

* Obligatoriska fält