Dags att ta nästa steg?

Vi ser till att ditt företag får en bra start i Tyskland och Sverige.

Etablering och export

Vill du etablera ditt företag på den tyska eller svenska marknaden? Vill du öka din export eller bygga ut din verksamhet i Tyskland eller Sverige? Vi hjälper dig att göra bättre affärer.

Vår avdelning Market Entry & Business Development består av erfarna marknadsexperter med en stark förankring i det tyska och svenska näringslivet. Detta gör att vi kan erbjuda kompetent och marknadsförankrad rådgivning och tjänster inför, under och efter ditt företags etablering på andra sidan Östersjön. Vi informerar om marknadsförhållandena, analyserar potentialen, förmedlar affärskontakter och genomför studieresor och interkulturella coachningar.

Självklart anpassar vi våra tjänster enligt dina önskemål och behov. Vi diskuterar gärna just ditt företags möjligheter och marknadschanser i Tyskland och Sverige. Kontakta oss för en kostnadsfri telefonrådgivning eller boka in ett personligt möte med en av våra marknadsexperter!

Läs mer om våra tjänster:

Kontaktperson

Karl-Heinz Gössling

Market Entry & Business Development, Mässor | Affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 21

Fokusområde energi

Tyska Energiewende har blivit ett begrepp även i Sverige. För företag som bidrar till mer förnybart och bättre energieffektivitet är utsikterna mycket goda.

Fokusområde bygg

I både Sverige och Tyskland är byggaktiviteten hög. Vi för ihop innovativa tyska och svenska företag och hjälper med etableringen i det andra landet.

Fokusområde detaljhandel

Konsumtionen är den främsta konjunkturmotorn i Tyskland och Sverige. För e-handlare och fysiska butiker finns stor potential i båda länder.

Fokusområde Industrie 4.0

Digitaliseringen håller på att revolutionera hela näringslivet. Den tyska industrin behöver den digitala kompetensen som många svenska företag har.

Studieresor

Att läsa om något är bra – att uppleva det i praktiken är bättre! Vi erbjuder öppna studieresor till Tyskland eller skräddarsyr resor efter dina önskemål.

Föredragshållare

Våra medarbetare är experter på tyskt näringsliv och interkulturella relationer. Vi presenterar fakta, håller i workshoppar och coachar. Anlita oss gärna!