Mässor

Som officiell representant för mässorna i Düsseldorf, München, Berlin, Hamburg samt Spielwarenmesse i Nürnberg kan Tysk-Svenska Handelskammaren assistera dig och ditt företag i planeringen av ditt mässdeltagande.

Mässan fyller en viktig roll som forum för internationella företag. Samtidigt som speciellt branschledande mässor ger utställarna och besökarna en inblick i vad som gäller på den internationella marknaden av utbud och efterfrågan förbereds aktörerna inför beslutsprocesser och framtida investeringar.

Vi på Tysk-Svenska Handelskammaren hjälper dig gärna med att göra ditt mässuppträdande till en framgångsrik marknadsföring av ditt företag och produkter eller tjänster. Vi ställer även gärna våra konferenslokaler för ditt evenemang eller seminarium till förfogande.

Våra arbetsområden:

 

Accor Hotels ger dig som medlem hos Tysk-Svenska Handelskammaren upp till 10% rabatt på boende på deras hotell. Boka dina hotellnätter i mässtäderna till ett rabatterat pris

 

Även Maritim Hotels erbjuder våra medlemmar rabatterade priser på hotellövernattningar. Vill du också boka konferenspaket får du ytterligare rabatt på bokning för över 25 personer. Detta bokas direkt på aktuellt hotell. Här bokar du hotell och konferens! För bokning med medlemsrabatten krävs bokningskoden ni fick när ni blev medlem. Behöver ni den på nytt - beställ här!

Vill du veta mer?